Annonce
Randers HK

Randers HK-stjerne er gravid: Har spillet sin sidste kamp for klubben

Jamina Roberts har optrådt i Randers HK-trøjen for sidste gang. Arkivfoto: Anne Myrup Pedersen
Jamina Roberts kommer ikke i aktion på håndboldbanen mere i denne sæson. Den 29-årige svensker er gravid.

Randers: Randers HK skal spille sæsonen færdig uden Jamina Roberts.

Holdets 29-årige stjerne er gravid og er således heller ikke med, når Randers HK onsdag aften møder EH Aalborg i Arena Randers.

Jamina Roberts har onsdag formiddag på sin Instagram-profil offentliggjort nyheden om, at hun og kæresten Emil Berggreen, den tidligere håndboldspiller, der nu er sportschef i IK Sävehof, venter barn.

- Vi var mange, som troede, at Emil havde sendt sit sidste skud afsted, da han lagde håndboldskoene på hylden i sommer, men nej, lyder det ikke uden humor fra Jamina Roberts på sin profil, hvor det efterfølgende strømmer ind med lykønskninger.

I Randers HK glæder de sig på Jamina Roberts' vegne, selv om det er en tung byrde at skulle klare sig uden hende i de resterende kampe.

- Jamina Roberts har gjort det fantastisk for Randers HK, og derfor ærgrer vi os selvfølgelig over at måtte undvære hende. Sportsligt kunne det næsten ikke være dårligere timing, siger bestyrelsesformand Henrik Schaar.

- Men der er bare ting i livet, som er større end håndbold, og vi glæder os på hendes vegne over, at hun nu kan se frem til en ny æra i livet, tilføjer han.

Annonce

Holdets motor

Trods udsigten til at spille sæsonen færdig uden Jamina Roberts har cheftræner Niels Agesen ikke opgivet håbet om at slutte blandt de otte bedste i ligaen, der går videre til DM-slutspillet.

- Det er svært at sige, hvad det kommer til at betyde. Det nemme ville være at sige, at det får stor betydning. Vi taler trods alt om motoren på holdet og vores største profil, som også har spillet en vigtig rolle i vores defensiv.

- På det sportslige plan kan man vælge at begræde, at vi nu skal klare os uden Jamina. Men jeg vælger at fokusere på, at det giver tid og plads til, at andre kan gribe chancen, siger Niels Agesen.

Så du tænker ikke, at det måske var pladsen i DM-slutspillet, der glippede?

- Det er der jo reelt ingen, der ved. Selvfølgelig kan det være en faktor, men jeg synes ikke, at vi skal begynde at bruge det som en undskyldning. Vi skal fokusere på at få det optimale ud af det med de spillere, vi har til rådighed, siger Niels Agesen.

Andre skal løfte

Randers HK meldte tidligere onsdag ud, at Melanie Bak bliver ny spiller i truppen.

Men derudover håber Niels Agesen også, at der er spillere i den nuværende trup, som kan være med til at udfylde hullet efter Jamina Roberts.

- Julia Eriksson kommer til at spille mere, og forhåbentlig kan det være med til at løfte hende, og derudover håber vi, at Rikke Thorngaard kan fortsætte den gode udvikling, hun er inde i.

- Men der er heller ingen tvivl om, at der kommer til at hvile et kæmpe ansvar på skuldrene af Mai Kragballe. Men det har hun prøvet før, så det er jeg fortrøstningsfuld omkring, siger Niels Agesen.

Jamina Roberts har kontraktudløb efter denne sæson, og ifølge avisens oplysninger forlænger hun ikke kontrakten. Hun har dermed spillet sin sidste kamp i Randers HK-trøjen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce