Annonce
Sport

Randers HK-stjerne er gravid: Ude resten af sæsonen

Maria Fisker er gravid og venter barn til maj. Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Landsholdsspilleren Maria Fisker Stokholm skal føde til maj. Dermed kommer hun ikke på banen i denne sæson.

Annonce

Randers: Randers HK-profilen Maria Fisker Stokholm kommer ikke i aktion mere i denne sæson. Landsholdsfløjen er nemlig i lykkelige omstændigheder og skal føde sit første barn til maj.

Maria Fisker, der blev gift i sommer og tog navnet Maria Fisker Stokholm, har ikke været i aktion siden marts, hvor hun blev ramt af en korsbåndsskade.

Det var planen, at hun skulle være tilbage for Randers HK efter nytår, men nu er hendes comeback altså udskudt til næste sæson på grund af graviditeten.

- Min mand og jeg er naturligvis begge meget glade og spændte på, hvad der venter os til maj, siger Maria Fisker Stokholm.

- Men det er også med blandede følelser, at jeg endnu engang må udskyde mit comeback til håndboldbanen. Jeg savner spillet og legen med bolden rigtig meget, men jeg føler mig heldig, fordi vi kunne udnytte situationen med min skadesperiode, tilføjer hun.

Randers HK måtte i store dele af sidste sæson undvære Camilla Dalby på grund af graviditet, og cheftræner Niels Agesen erkender da også, at det rent sportsligt er en streg i regningen at måtte undvære Maria Fisker Stokholm i foråret.

Men han benytter samtidig lejligheden til at ønske Maria Fisker Stokholm og hendes mand tillykke med den kommende familieforøgelse.

- Først skal der lyde et stort tillykke til Maria og Jeppe, men jeg vil da være ærlig og sige, at jeg meget gerne havde set Maria på banen i foråret.

- Da vi indgik aftalen med Maria, var jeg godt klar over, at familieforøgelse kunne blive et emne, siger Niels Agesen.

Maria Fisker Stokholm har spillet 96 landskampe og flere slutrunder for Danmark. Den kommende EM-slutrunde i Frankrig er dog ikke aktuel for hende på grund af korsbåndsskaden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce