Annonce
Sport

Lokal Randers HK-streg på jagt efter ny klub og større rolle: - Min udvikling er gået lidt i stå

Christina Hansen har spillet 11 kampe og lavet 16 mål i ligaen for Randers HK i denne sæson. Arkivfoto: Annelene Petersen
20-årige Christina Hansen har haft svært ved at finde spilletid på ligaholdet i Randers HK og er derfor på jagt efter en klub, der kan tilbyde hende en større rolle.
Annonce

Håndbold: Da Randers HK fredag præsenterede den første spillertilgang til næste sæson i skikkelse af Pernille Brandenborg fra Vendsyssel Håndbold, var det samtidig et farvel til en af klubbens egenudviklede spillere.

Den 20-årige stregspiller Christina Hansen, der er opvokset i Hornbæk SF, Randers Freja og ungdomsafdelingen i Randers HK, er således på jagt efter en ny klub, som hun kan tørne ud for efter sommerferien.

Den tidligere ungdomslandsholdsspiller blev en del af ligatruppen i Randers HK til denne sæson, men har haft svært ved at finde den fornødne spilletid.

- Jeg føler ikke, at jeg har fået det ansvar, som jeg er gået efter. Jeg havde håbet på mere spilletid og en lidt større rolle. Jeg vil gerne tage skridt i retning af at blive en to-vejs-spiller, men jeg spiller kun med i angrebet og er ikke med til at dække op, så på den måde kan man sige, at min udvikling er gået lidt i stå, siger Christina Hansen til Randers Amtsavis.

Er det dig eller klubben, der har taget beslutningen?

- Man kan vel sige det på den måde, at det er noget, vi har været enige om, siger Christina Hansen.

Annonce

I skyggen af Mejlvang

Er der noget, som du eller klubben kunne have gjort anderledes ?

- Ansvaret ligger 100 procent hos mig i forhold til at skulle have vist noget mere. Så er det klart, at det også kræver noget tillid i forhold til at få chancen for at vise sine evner. Men det er også bare sådan, at jeg har stået i skyggen af Sidsel Mejlvang, som er en virkelig dygtig spiller, der flere gange har været på rundens hold i ligaen, siger Christina Hansen.

Annonce

Dialog med danske klubber

Hun har endnu ikke en ny klub på plads.

Hun er i dialog med danske klubber, men er heller ikke afvisende over for at prøve sig af uden for landets grænser.

- Det kunne være spændende at komme til udlandet, men de klubber, jeg har talt med indtil nu, er danske klubber. Jeg kigger ikke kun mod ligaklubber. Det kunne også sagtens være i en klub i 1. division. Det vigtigste er spilletid og udvikling. Det er fint med en masse gode træninger, men jeg vil ind at bevise mit værd i kampene og i begge ender af banen, siger Christina Hansen.

Hvor meget ærgrer det dig, at det ikke bliver i Randers HK, at du kommer til at få dit gennembrud?

- Randers HK er min barndomsklub, hvor jeg altid har oplevet et godt sammenhold. Det er en fantastisk klub rent socialt, så på den måde er det da træls at skulle forlade klubben. Men det handler også om min udvikling som håndboldspiller, og dér tror jeg, at det bliver godt for mig at komme ud at prøve noget nyt, siger Christina Hansen.

Her kan du læse Randers HK-træner Niels Agesens reaktion på afskeden med Christina Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Østjylland For abonnenter

Corona-eksperten: Sådan kan vaccinen komme til at ændre din hverdag

Coronavirus

Få overblikket: Sådan bliver genåbningen i din kommune

Randers For abonnenter

Dilemma: Politikere står langt fra hinanden i ulykkelig sag i Assentoft - bygherren vil gøre alt for at finde en god løsning

Annonce