Annonce
Sport

Randers HK taber efter stort drama i Arena Randers

Foto: Annelene Petersen

Randers HK leverede en stor præstation i søndagens opgør mod Herning Ikast Håndbold, men tabte 24-26 efter en tæt afslutning i Arena Randers.

Randers: Randers HK leverede sæsonens bedste præstation, men måtte alligevel notere et knebent nederlag i søndagens hjemmekamp mod Herning Ikast Håndbold.

Gæsterne vandt 26-24 efter en tæt afslutning, hvor Randers HK med lidt større held og kynisme havde fået point med fra opgøret.

Få minutter før tid udlignede en storspillende Jamina Roberts til 24-24, men det lykkedes alligevel gæsterne at hive sejren hjem på to afsluttende scoringer af den unge fløj, Emma Friis.

Randers HK spillede dog langt bedre end i torsdagens 17 måls nederlag ude mod København Håndbold. Jamina Roberts løftede niveauet i angrebsspillet, og i målet var Mathilde Juncker den anden store profil med flere klasseredninger - blandt andet snuppede hun i slutfasen et straffekast.

Allerede i første halvleg var Randers HK godt med og bragte sig foran 8-4. Men i det sidste kvarter frem mod pausen begyndte holdet at lave for mange tekniske fejl, og det betød, at gæsterne kunne løbe kontra og gå til pause i føring 15-10.

I de sidste 30 minutter sled og slæbte Randers HK for at komme helt tilbage i opgøret, men i sidste ende kostede det, at en stor del af ansvaret i angrebet var lagt på Jamina Roberts, der i perioder var en en-mands-hær hos hjemmeholdet.

Roberts og Dalby blev topscorere for Randers HK med hver fem mål, mens de to fløje, Line Mai og Camilla Degn, lavede hver fire mål.

Du kan genopleve kampen minut for minut i livebloggen nedenfor:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Randers FC For abonnenter

Analyse: Derfor har Thomasberg fået noget at tænke over

Annonce