Annonce
Randers HK

Randers HK tabte til overmagten: Fem fatale minutter kostede dyrt

 Julie Pontoppidan måtte tidligt ud for at blive syet for en flænge i panden, men hun kom tilbage på banen i anden halvleg. Foto: Annelene Petersen
Randers HK leverede på lange stræk en fin præstation mod stærke Team Esbjerg, men det var dog ikke godt nok, at holdet tillod gæsterne at lave syv mål på fem minutter i en periode lige før pausen.

Håndbold: Randers HK var som ventet oppe mod overmagten, da holdet onsdag aften sluttede efteråret af med et nederlag på 25-33 til Team Esbjerg.

I en flot lydkulisse i Arena Randers havde Randers HK et par indledende føringer og var med til 8-11 efter 20 minutter, men så løb hjemmeholdet ind i fem fatale minutter, hvor de med en stribe uprovokerede fejl tillod Team Esbjerg at score syv mål i træk.

Der var endnu engang flot opbakning til Randers HK fra fodboldfansene fra Nordtribunen i Randers FC. Foto: Annelene Petersen

I den periode var det tydeligt, at Randers HK savnede Julie Pontoppidan, der allerede efter få minutter var gået ud med en flænge over øjet. Men efter at være blevet syet med seks sting kom hun dog tilbage på banen efter pausen, hvor Randers HK også kom bedre med i kampen igen.

Annonce

Faktisk endte hjemmeholdet med at vinde de sidste 30 minutter med et enkelt mål, men det hører dog med til den historie, at Team Esbjerg tidligt begyndte at spille bredt med henblik på Champions League-kampen på søndag mod franske Metz.

Forskel i kvalitet

Der sker dog heller ikke så meget ved at spare spillere, når man har så mange dygtige at skifte med.

Eksempelvis gav Team Esbjerg ligadebut til nytilkomne Nerea Pena, og den spanske stjerne kvitterede med at lave syv mål på syv forsøg.


Team Esbjerg får lov at lave alt for mange indspil til stregen, og der skulle vi bare været gået tilbage noget tidligere.

Sidsel Mejlvang


På den baggrund var det et af de nederlag, der var til at leve med for Randers HK-lejren.

- Vi kan selvfølgelig ikke være tilfredse med,  at vi smider bolden væk syv gange på fem minutter, men derudover er det svært at være utilfreds med ret meget. Selv om vi får Julie Pontoppidan tidligt skadet, slås de resterende i den grad for sagen. Der var ikke noget, vi kunne have gjort, som ville stækket Esbjerg over en hel kamp, men vi tager udfordringen op og kan godt bruge til noget, at vi vinder anden halvleg, sagde cheftræner Niels Agesen.

Annonce

For mange indspil

Stregspilleren Sidsel Mejlvang mener heller ikke, at Randers HK kunne have stillet så meget mere op mod Jesper Jensens stjernehær.

- Men jeg synes dog aldrig rigtig, at vi får styr på vores forsvarsspil, hvor vi laver for mange dumme fejl og er for længe om at ændre tingene. Team Esbjerg får lov at lave alt for mange indspil til stregen, og der skulle vi bare været gået tilbage noget tidligere.

- Men når det er sagt, så synes jeg, at vi gør det fornuftigt og forsøger at spille vores chance. Rent fysisk var det en hård kamp mod et hold, som bare kan sætte nye stjerner ind, når dem på banen skal have en pause, og jeg tror, at det er rigtig godt for os at få en pause nu, sagde Sidsel Mejlvang.

Randers HK skal først i aktion igen i det nye år, når holdet 3. januar spiller hjemme mod Herning/Ikast.

Kampen i tal

Håndboldligaen, 13. spillerunde

Randers HK-Team Esbjerg 25-33 (10-19)

Randers HK: Kristin Thorleifsdottir 7 (2), Sidsel Mejlvang 7, Mai Kragballe 4, Signe Schaar 2, Mathilde Orkild 2, Julie Pontoppidan 1, Nicoline Olsen 1, Lene Østergaard Nielsen 1.

Team Esbjerg : Nerea Pena 7 (1), Marit Malm Frafjord 5, Marit Røsberg Jacobsen 4, Mette Tranborg 3, Elma Halilcevic 3, Vilde Ingstad 3, Kaja Nielsen 2, Sanna Charlotte Solberg 2, Sonja Frey 2 (2), Kristine Breistøl 1, Annette Jensen 1.

Udvisninger: Randers HK 0, Team Esbjerg 1.

Dommere: Nicklas Mark Pedersen og Niclas Nygaard.

Tilskuere i Arena Randers: 400 (Corona-udsolgt)

Annonce
Randers For abonnenter

DFs byrådsmedlem vil ikke vaccineres mod covid-19: - Jeg er for ung til at agere forsøgsperson og vil ikke lade mig presse til at blive stukket

Danmark

Torsdagens coronatal: For sjette dag i træk er der under 1000 nye smittetilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Jyske Bank er tæt på at være klar til at rykke ind i sit nye, bæredygtige randersdomicil

Randers FC For abonnenter

Timing, ambitionsniveau og erstatninger? Søren Pedersen går i dybden med profilsalg

Randers

Corona-tiden har været god for Lillebjørn

Randers For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Randers

Alarm 112

Kedelig stigning i trafikken: Flere forsøgte at liste branderten hjem

Sport For abonnenter

Roser, nyopdagelse og oplagte punkter at forbedre: Ole Bitsch evaluerer testsejren mod Horsens

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Sport For abonnenter

Genlæs livebloggen: Randers HK trak fra Horsens til sidst

Randers

Borgmesterløfte: Plan for parkering er lige på trapperne - men ikke alle kan få en p-plads lige uden for døren

Danmark For abonnenter

Dalls analyse: Der er ingen udsigt til politisk indgreb i sygeplejerskernes strejke - endnu

Randers FC

Officielt: Randers FC sælger Greve

Navne For abonnenter

Ellen er en særdeles frisk 100-årig: Var købmandskone, da karlene mødtes for at spise om kap i flødeboller

Randers FC

Medie: Mathias Greve er til lægetjek i anden Superliga-klub

Annonce