Annonce
Sport

Randers HK-talent på kontrakt

Camilla Degn Larsen skifter fra næste sæson amatørtilværelsen ud med et liv som kontraktspiller i Randers HK. Foto: Annelene Petersen

Camilla Larsen Degn og Randers HK har til næste sæson papir på hinanden efter et år som ligaspiller på amatørbasis.

Annonce

Det seneste år har hun været en del af Randers HK-truppen på amatør-basis, mens hun stadig har hjulpet med på U18-holdet, når kampprogrammet har tilladt det.

Det Camilla Larsen Degn nu gjort så godt, at hun for den kommende sæson kommer på kontrakt i Randers HK.

»Camilla har leveret på rigtigt fint niveau når hun har spillet på liga-holdet og det belønnes nu med en kontrakt i den kommende sæson. Camilla har trænet rigtigt godt og vi har følt, at det nu var tiden til, at hun fik papir på Randers HK, og at vi fik papir på hende,« lyder det i en pressemeddelelse fra Randers HK.

Med kontrakten er det unge fløjtalent tiltænkt en rolle som backup for landsholdsfløjen Maria Fisker, der til den kommende sæson vender tilbage til Randers efter en årrække i Viborg HK og nu CSM Bukarest i Rumænien. Det makkerskab håber man i klubben vil udvikle Degn endnu mere.

»Hun er en spændende og lærevillig fløjspiller og med Maria Fisker som makker vil hun givet kunne lære endnu mere i den kommende sæson,« lyder det.

»På samme tid hænger kontrakten med Camilla rigtigt fint sammen med vores ønske om at holde fast i og videreudvikle egne talenter til ligaholdet. Det er og vil fortsat være en hjørnesten i Randers HK's sportslige setup,2 slutter pressemeddelelsen.

I denne sæson har Camilla Larsen Degn stået i skyggen af rutinerede Linn Gossé, der til sommer vender hjem til Norge. Degn har dog grebet chancen til at score fire mål for randrusianerne, der onsdag drager til København for at følge op på en flot sidste uge, der kastede hele tre sejre af sig i henholdsvis pokalturneringen, ligaen og EHF Cuppen.

Det er dog ikke kun Randers HK, der har lagt mærke til Degn det forgangne år. Til Sportsfest 2015 var fløjspilleren blandt de nominerede til Eliterådets pris, hvor hun blev fremhævet som et lysende eksempel på, hvor langt man kan nå med 'ambitioner, hårdt arbejde og ydmyghed'.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Mundbind på i forretningerne: Ikke den store forandring, mener butiksejere

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Sport For abonnenter

Tilbagevendt Kragballe gik målamok i snæver sejr: Læs reaktionerne her

Annonce