Annonce
Sport

Randers HK-talenter på tavlen: Tager flot skalp i Viborg

Aia Raadshøj lavede fire mål for Randers HK. Arkivfoto: Anne Myrup Frost
Randers HK vandt torsdag aften 21-19 på udebane over Viborg.
Annonce

Håndbold: Efter nederlag i sæsonens første to kampe i U19-ligaen kom Randers HK på tavlen med en flot sejr på udebane over Viborg HK.

Randers HK var uden skadede Frida Gjandrup Møller og Ida Callisen, der ifølge en ny regel var låst af at have været med for ligaholdet i de seneste to kampe, men alligevel lykkedes det at vinde 21-19 efter føring 10-9 ved pausen.

Det duftede ellers af et nederlag, da Randers HK midt i anden halveg kom bagud med to mål efter at have ført det meste af kampen.

Men holdet viste flot moral og fik kæmpet sig tilbage trods en række udvisninger i slutfasen, hvor Randers HK sluttede med blot fire markspillere på banen.

- Det var en kamp, hvor intensiteten var i højsædet. Men før pausen var der for mange tekniske fejl, hvilket man også kan se på måltallene. Men stor ros til spillerne for den måde, vi får kæmpet os tilbage på, da vi midt i anden halvleg så ud til at miste pusten, siger træner Klaus Bøge.

Han havde to U17-spillere med i opgøret i skikkelse af Anna Gardum og Sille Sorth, som begge fik spilletid før pausen og gjorde det godt.

Men derudover var der ros fra Klaus Bøge til Karoline Mathiasen for at binde forsvaret godt sammen, mens keeperduoen Anna Rosbjerg og Sarah Callisen stod en halvleg hver med over 40 i redningsprocent.

Målscorerne for Randers HK var Sarah Neess 6, Iben Lynnerup 4, Aia Raadshøj 4, Karoline Mathiesen 3, Annesofie Grønning 2, Tania Knudsen 1 og Sille Sorth 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Karakterer fra sæsonens første hjemmesejr: Specielt én kom med brystkassen forrest

Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Annonce