Annonce
Randers HK

Randers HK-talenter tog sejren i tæt topkamp

Randers HK's U17-hold spillede sig tættere på ligaoprykning, da de slog SHEA Skanderborg 18-17. Arkivfoto: Anne Myrup Pedersen
Randers HK's U17-piger vandt 18-17 over SHEA Skanderborg og overtog dermed førstepladsen fra det ellers ubesejrede tophold.

Randers: En sejr og to point var lige en tand vigtigere end normalt, da Randers HK's U17-piger på hjemmebane torsdag aften mødte suveræne SHEA Skanderborg.

De to hold kæmper sammen med TTH Holstebro en tæt kamp om kun to oprykningspladser til ligaen i foråret, men med en sejr på 18-17 overtager Randers HK for en stund førstepladsen fra Skanderborg, som dog har en kamp i hånden til at spille sig op på siden af kronjyderne igen.

Sejren var imponerende taget i betragtning, at Skanderborg ikke havde tabt en eneste kamp inden opgøret, mens de også slog Randers HK 28-23 i de to klubbers første møde.

I det opgør brændte kronjyderne for meget, og mængden af tekniske fejl var også for stor, hvilket kostede på måltavlen i den anden ende.

Onsdag var der til gengæld ingen problemer med at lukke af defensivt, hvor Randers HK-pigerne for anden kamp i streg blot tillod modstanderne at score 17 mål.

Med de forsvarstakter gjorde det ikke så meget, at holdet samtidig scorede det laveste antal mål hidtil i sæsonen.

I næste runde venter et opgør på udebane møder Fredericia HK, som de så sent som i søndags slog med 11 mål.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra trænerteamet for Randers HK U17.

U17, 1. division

Randers HK - SHEA Skanderborg 18-17 (8-10)

Randers: Frida Møller 4, Ida Callisen 4, Lea Gulløve 3, Cecilie Jensen 2, Sille Sorth 2, Anna Gardum 1, Sarah Neess 1, Klara Munch 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Naboer kæmper for at stoppe planlagt boligbebyggelse

Annonce