Annonce
Randers HK

Randers HK venter stadig på den første sejr: Måtte nøjes med uafgjort mod ligaoprykkere

Randers HK mangler stadig at smage sejrens sødme i opstarten. Arkivfoto: Annelene Petersen
Randers HK har endnu ikke vundet i fem forsøg i opstarten. Lørdag eftermiddag var randrusianerne foran hele kampen, men måtte nøjes med uafgjort mod Vendsyssel. Randrusianerne var tro mod gameplanen om at presse tempo i tingene, og det kostede, fortæller cheftræner Niels Agesen.
Annonce

Randers: Randers HK står nu noteret for fem træningskampe, men den første sejr har de stadig til gode.

Det var ellers tæt på lørdag eftermiddag i Idrætscenter Vendsyssel mod ligaoprykkerne fra Nordjylland, men i en hektisk afslutning smed Randers HK sit forspring på fire mål, og så endte det 24-24.


Det var en ærgerlig afslutning, for vi har et ungt hold, og vi ville gerne have smagt sejrens sødme. En del af processen som nyt hold er også at vinde, og det er vi trætte af, at vi ikke fik lov til i dag.

Niels Agesen, cheftræner Randers HK


- Vi havde aftalt, at vi uanset kampens udvikling ville løbe hele vejen, og det endte de med at lukrere på til sidst. Vi stressede, lavede for mange fejl og brændte nogle rigtig store chancer. Havde det ikke været en træningskamp, havde vi nok valgt at slå bolden i jorden, men vi holdt os til planen, fortæller Randers HK-cheftræner Niels Agesen.

Annonce

Ærgrelse til sidst

Randers HK kom bedst ind i opgøret med en føring på 5-1, og generelt var der gennem kampen godt angrebsspil, som desværre bare lidt for ofte endte med en afslutning, som ikke stod mål med forarbejdet.

Træningskampen i tal

Vendsyssel - Randers HK 24-24 (13-10)

Målscorere for Randers HK: Mai Kragballe 5 (5), Julie Pontoppidan 3, Signe Schaar 3, Kristin Thorleifsdottir 3, Lene Østergaard 3, Mathilde Orkild 2, Camilla Degn 2, Laura Nielsen 1, Sidsel Mejlvang 1 og Christina Hansen 1.

Randers HK spiller allerede træningskamp igen søndag mod Aarhus United. Et opgør, som kan følges live på amtsavisen.dk.

- Der er fine ting i vores spil, men vi mangler lidt endnu for at kunne sætte en hel kamp sammen, siger Niels Agesen, der ikke lagde skjul på ærgrelsen over, at sejren glippede til sidst.

- Det var en ærgerlig afslutning, for vi har et ungt hold, og vi ville gerne have smagt sejrens sødme. En del af processen som nyt hold er også at vinde, og det er vi trætte af, at vi ikke fik lov til i dag, fortæller cheftræneren.

Annonce

Bredden fortsætter

Som i de foregående kampe spillede Niels Agesen med hele truppens bredde, og sådan bliver det også i søndagens testopgør mod ligarivalerne fra Aarhus United.

- Det er kamp nummer seks indenfor meget kort tid, så tilgangen bliver den samme. Vi skal have alle til at spille en masse minutter, for der er mange, der skal spilles sammen, lyder det.

En sejr er med andre ord stadig i anden række, understreger Niels Agesen.

- Det er selvfølgelig ikke ligegyldigt for moralen, om vi vinder eller taber, men vi er alle sammen klar over, at vi ikke har spillet sammen før. Pigerne kæmper hårdt for at sætte 60 gode minutter sammen, og jeg kan se, at vi flytter os fra kamp til kamp. Dét faktum overskygger, at vi endnu ikke har vundet en træningskamp, lyder det fra cheftræneren.

Søndagens testkamp mellem Randers HK og Aarhus United spilles klokken 12.00 i Idrætscenter Vendsyssel og kan følges live på amtsavisen.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Sport For abonnenter

Status på de lokale hold: Coronaudsættelse i Hornbæk, spøjs talentstime og flot comeback i kortfest

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Annonce