Annonce
Randers HK

Randers HK vil udfordre russisk stjernehold

Randers HK må stille op uden Josefine Dragenberg (tv.) i kampen mod CSKA Moskva i aften. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Randers HK skal forsøge at fortsætte de lovende takter fra kampen mod Japan, når holdet onsdag aften tager imod CSKA Moskva med Chana Masson og Sabina Jacobsen i truppen.

Randers: Efter for to uger siden at have besejret Japan med 26-22 i sæsonens første træningskamp kommer Randers HK på en noget anden opgave, når holdet onsdag aften klokken 18.30 spiller på hjemmebane mod CSKA Moskva.

Russerne tæller mange store navne og har blandt andre de to tidligere Randers HK-spillere Chana Masson og Sabina Jacobsen i truppen.

- Det var en rigtig fin indsats mod Japan. Det gælder både i omstillingen fra forsvar til kontra, tempoet op af banen og det pres, vi fik lagt på Japan, siger cheftræner Niels Agesen.

- Det skal vi forsøge at få til at lykkes igen, selv om vi kommer op imod et russisk hold, som er langt fysisk stærkere end Japan. Vi må regne med, at det bliver noget sværere at skabe samme flow i spillet mod et kompakt russisk forsvar, tilføjer Randers HK-træneren.

Hidtil har forberedelserne til den nye sæson i høj grad handlet om fysisk træning. Men med tre træningskampe i denne uge kommer det nu i højere grad til at handle om det håndboldtekniske.

- Vi har trænet mere intensivt, end vi gjorde op til sidste sæson. Vi har ikke nødvendigvis løbet flere kilometer, men det har været med højere intensitet, og så har vi også lagt flere styrkepas ind, siger siger Niels Agesen.

- Men nu har vi fokus på træningskampene, hvor vi skal arbejde videre med den base, som vi nærmest er startet forfra med og har forsøgt at tilrettelægge til de spiltyper, vi har i truppen. Den del begynder at se fornuftigt ud, og jeg synes også, at vi begynder at få et forsvar op at stå, siger Niels Agesen.

Annonce

Dragenberg skadet

Han kan dog ikke stille med stærkeste opstilling mod CSKA Moskva.

Josefine Dragenberg er ude med en skade, mens Sabine Pedersen er tvivlsom. Det betyder, at unge Christina Hansen er med i truppen til både kampen mod CSKA Moskva og de to kampe, som Randers HK skal spille i den kommende weekend i Skjern.

I forhold til kampen mod Japan er der også positivt nyt fra skadesfronten, da Stine Broløs er klar igen og udgør målvogterduoen med Mathilde Juncker.

Niels Agesen ser frem til opgøret mod CSKA Moskva, selv om det på papiret bliver en svær opgave.

- Jeg vil til enhver tid hellere møde et hold med spillere i verdensklasse, end jeg vil møde et lavere rangerende hold, hvor man risikerer at komme til at løbe rundt i en pseudo-virkelighed om, at alt er i skønneste orden.

- Selvfølgelig er der en risiko for at få en på hatten. Men hvis vi får de ting, vi har tumlet med, til at fungere, er jeg overbevist om, at vi kan udfordre dem i perioder. Vi har før set, at danske hold har været i stand til at ryste russiske hold, siger Niels Agesen.

I 2015 var han selv som Holstebro-træner med til at besejre russiske Rostov Don samlet i EHF Cup-finalen. Dengang hed træneren i Rostov Don i øvrigt Jan Leslie, som nu er træner i CSKA Moskva.

Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Politiet: Flere indbrud gennem taget

Randers For abonnenter

Randers-chauffører vil have ansvaret for dyrenes helbred tilbage til landmænd: - Vi har ikke en chance

Danmark For abonnenter

Virksomhed er forberedt: Klar til at flytte produktion til England, hvis brexit-aftale falder

Annonce