Annonce
Randers

Randers Julehjælp: Eks-Falckmand giver gerne lidt til børnene

Tidligere Falckmand, Preben Olesen, har gennem sin karriere set børn leve i fattigdom og skidt, og giver derfor hver jul 500 kroner til at forsøde højtiden for økonomisk trængte familier. Foto: Lone Hammer Sørensen
Som tidligere ansat hos Falck har Preben Olesen oplevet, at at børn har levet under dårlige forhold. Derfor har han tre år i træk doneret penge til Randers Julehjælp, så de børn også får at mærke, at det er jul.
Annonce

Randers: Preben Olesen har et svagt punkt for børn, der ikke er stillet så godt økonomisk. Og det gør han noget ved.

- Jeg er tidligere Falckmand og er gennem mit arbejde kommet i hjem, hvor børn har levet i fattigdom og skidt. Det er noget, der gør ondt at se. Og derfor giver jeg sådan én hvert år, siger han og hiver en blå 500-krone-seddel ud af tegnebogen og giver til Randers Julehjælp.

Han vil gerne være med til at give økonomisk trængte familier hjælp til at få en god jul, med alt, hvad der hører sig til.

Preben Olesen er kommet op på fjerde sal i avishuset, og det endda selv om han er på krykker efter en hofteoperation for en uge siden.

- Jeg tog altså elevatoren, og den tager jeg også ned igen, siger den gavmilde borger, inden han igen går ud ad døren med et tak og ønsket om en glædelig jul i ørerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Drømmestart endte i målorgie: - Det er ikke voksenfodbold

Østjylland

Coronavirus viser tænder: Der er enorme forskelle i smittespredningen i de østjyske kommuner

Annonce