Annonce
Randers

Randers Julehjælp: Gavekort peger på et indkøbsalternativ

Kim Blach Pedersen (tv), forstander for Strømmen og direktør i Goggs Fonden, i Finderiet sammen med direktør i Thortrans, Lars Kristensen. Foto: Anne Myrup Pedersen
Folkene bag Finderiet støtter Randers Julehjælp med gavekort til genbrugsbutikken.
Annonce

Randers: I lighed med sidste år har foreningen Jysk Børneforsorg/Fredehjem, transportvirksomheden Thortrans og bo- og uddannelsestilbuddet Strømmen, der ejer Goggs Fonden, valgt at støtte foreningerne, der er knyttet til Randers Julehjælp, med gavekort til Finderiet på Grenåvej. I år lyder donationen på 100 gavekort på hver 100 kroner.

Donationer til Randers Julehjælp 2020

Hver dag bringer vi en oversigt over de bidragsydere, der giver 5000 kroner eller mere til Randers Julehjælp.

Lions Club Randers Gudenaa: 30.000 kr.

Kaj og Annbritt Porup: 10.000 kr.

Krista Ølgod og John Sørensen: 5.000 kr.

Centerforeningen Randers Storcenter: 10.000 kr.

Rikke Koch Jensen: 16.000 kr.

PL Overfladebehandling: 5.000 kr.

Lynge Ejendomme Aps: 20.000 kr.

XL Vorup: 25.000 kr.

Medarbejderforeningen på Randers Amtsavis: 8.000 kr.

Kronjylland Y's Men's Club: 10.000 kr.

LNP Ejendomme Aps: 20.000 kr.

JSA B-Invest Aps: 5.000 kr.

Spar Nord Randers: 5.000 kr.

Focuscare Denmark ApS: 6.000 kr.

Dansk Revision: 10.000 kr.

Randers Østre Inner Wheel: 10.000 kr.

Handelshuset Knud Erik Kristensen: 5.000 kr.

Demming El-installatør: 5.000 kr.

Demming Murerfirma: 5.000 kr.

- Vi vil også gerne give vores beskedne bidrag til det gode formål, som Randers Julehjælp er. Vi ved jo om nogen, hvor vanskelig det i år er for mange, fortæller Kim Blach Pedersen, der er direktør for GOGGS Fonden og forstander for Strømmen.

Annonce

Der kan spares en del

- Samtidig vil vi gerne gøre opmærksom på, at der findes et indkøbsalternativ for den gruppe, som foreningerne under Randers Julehjælp støtter. I stedet for at gå i en butik og købe noget nyt kan der spares en del ved at handle i Finderiet, mener Kim Blach Pedersen.

Randers Julehjælp 2020

 • Randers Julehjælp er en indsamling arrangeret af Randers Amtsavis i samarbejde med Lions Club Randers Gudenaa.
 • Indsamlingen hjælper humanitære organisationer og foreninger med at sikre en god jul i randrusianske børnefamilier, hvis økonomiske midler er små.
 • 13 organisationer, foreninger og grupper får del i Randers Julehjælp 2020: Aktivitetsforeningen Jennumparken, Børnenes Kontor, Dansk Folkehjælp, Frelsens Hær, Giv Julen Mening, Juleteamet Randers og Omegn, Kirkens Korshær, Kirkernes Familiehjælp, Mødrehjælpen, Randers Menighedsplejes Legatfond, Red Barnet, Venligboerne Langå, Venligboerne Randers.
 • Bidrag kan indbetales på følgende konto i Sparekassen Kronjylland: Reg.nr. 6187 kontonr. 0012387105 eller via Mobilepay på nr. 84319. Skriv navn og telefonnummer i meddelelsesfeltet.
 • Man er også velkommen til at komme forbi Randers Amtsavis' reception med et bidrag. Der er normalt åbent alle hverdage mellem klokken 10 og 14.
 • Redaktionen skriver om bidragydere, store som små, men ikke nødvendigvis alle. Hver dag bringes en oversigt over bidrag fra virksomheder og foreninger på over 5000 kroner.
 • Indsamlingsperioden er 15. november til 13. december.

Foreningen Jysk Børneforsorg/Fredehjem, transportvirksomheden Thortrans og bo- og uddannelsestilbuddet Strømmen er initiativtagere til Finderiet, som er en socialøkonomisk virksomhed, der bidrager til jobskabelse af borgere på kanten af arbejdsmarkedet. Finderiet sorterer og sælger borgerindleveret genbrug til glæde og gavn for miljøet og beskæftigelsen. Der sorteres ca. 1000 tons årligt, hvilket bidrager til en årlig omsætning på godt tre millioner kroner og beskæftiger flere end 30 fleksjobbere.

Køb af julemærke

 • Lions Club Randers Gudenaa lader igen i år indtægterne fra salget af årets digitale julemærke indgå i Randers Julehjælp.
 • Motivet for årets mærke er genforeningsmonumentet ”Moder og barn”, der siden 1927 har stået i Vestparken til minde om genforeningen.
 • Ved køb af det digitale julemærke får man retten til at bruge det i alle mails resten af året.

Sådan køber du julemærket: Private skal sende 100 kr. og virksomheder 200 kr. til følgende konto i Sparekassen Kronjylland: Reg.nr. 6187 kontonr. 0012387105 eller via Mobilepay på nr. 84319.

 • Skriv mail-adresse i meddelelsesfeltet.
 • Indenfor to dage vil du pr. mail modtage en billedfil med årets flotte julemærke, der kan klikkes ind i en mail eller bruges som en del af mailprogrammets signatur. En detaljeret, men let forståelig brugsanvisning om, hvordan man skal gøre, vil følge med billedfilen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Flere beboere blev vækket i nat: Beruset og aggressiv mand sparkede til biler

Annonce