Annonce
Randers

Fortæl din historie til læserne: Har Randers Julehjælp reddet din jul?

Hvis du på et tidspunkt i dit liv har været i en situation, hvor du og din families jul er blevet reddet af julehjælp, som du har fået fra en organisation, har du nu mulighed for at hjælpe andre, der i dag står i samme situation ved at fortælle din historie. Arkivfoto: Morten Stricker
Randers Amtsavis søger personer, der tidligere har modtaget julehjælp.
Annonce

Randers: Hvis du på et tidspunkt i dit liv har været i en situation, hvor du og din families jul er blevet reddet af julehjælp, som du har fået fra en organisation, har du nu mulighed for at hjælpe andre, der i dag står i samme situation.

Du kan hjælpe ved at fortælle din historie til Randers Amtsavis og give os mulighed for at give læserne en bedre forståelse for, hvor vigtigt det kan være for nogle forældre at få hjælp til at give børnene en god oplevelse i julen. Det kan få flere til at forstå, hvor vigtigt det er, at de giver penge til Randers Julehjælp.


Du kan hjælpe ved at fortælle din historie til Randers Amtsavis.


Du kan hjælpe uanset, hvor længe det er siden, at du modtog hjælpen – ét år, 10 år eller måske endnu længere siden.

Annonce

Flere har behov for hjælp

Flere randrusianske børnefamilier end nogensinde før har behov for hjælp, hvis de skal give deres børn en jul, der blot tilnærmelsesvis minder om den jul, som deres bedrestillede kammerater oplever. Hvis du er en af dem, der håber at få mulighed for at få julehjælp i år, og vil fortælle om det, hører vi også gerne fra dig.

Væksten i behovet for julehjælp reflekteres heldigvis af, at der er flere foreninger og grupper, som gerne vil hjælpe familierne til at få en god juletid enten ved at give kasser med mad og julegaver til børnene eller ved at arrangere en festlig juleaften eller aktiviteter i måneden op til jul eller i dagene mellem jul og nytår.

Annonce

Hjælp Randers Julehjælp med at hjælpe

Deres arbejde støttes økonomisk af Randers Julehjælp, som Randers Amtsavis i samarbejde med Lions Club Randers Gudenaa i år arrangerer for ottende gang. Det sker i perioden 15. november til 13. december.

Randers Julehjælp

Randers Julehjælp er en indsamling arrangeret af Randers Amtsavis i samarbejde med Lions Club Randers Gudenaa.

Indsamlingen hjælper humanitære organisationer og foreninger med at sikre en god jul for randrusianske børnefamilier, hvis økonomiske midler er små. Personer eller familier kan ikke få støtte direkte hos Randers Julehjælp.

Grupper, foreninger og organisationer, der hjælper udsatte familier i Randers Kommune med at få en god jul, kan søge om støtte fra Randers Julehjælp.  

Ansøgningen skal indeholde oplysninger om:

  • Hvad juleaktiviteten består i
  • Hvor mange år aktiviteten har fundet sted
  • Hvor mange familier, der de seneste år har haft glæde af aktiviteten/hjælpen
  • Hvor mange kroner, der bruges i forbindelse med aktiviteten/hjælpen
  • Hvem, der står bag
  • Hvordan juleaktiviteten/hjælpen finansieres
  • Hvordan støtten fra Randers Julehjælp kan have betydning for juleaktiviteten/hjælpen.

Ansøgningerne vil blive gennemgået af et udvalg, som blandt andet vil vurdere, om aktiviteten har vist sin berettigelse ved dels at have eksisteret i nogle år, og dels komme flere udsatte familier i Randers Kommune til gavn.

Ansøgningsfrist: Onsdag 22. oktober.

Ansøgning sendes pr. mail til:pers@amtsavisen.dk eller til Randers Amtsavis, att. Per Schultz-Knudsen, Østergrave 4, 4. sal, 8900 Randers C.

Da antallet af socialt udsatte børnefamilier i Randers vokser, er der behov for, at støtten til Randers Julehjælp også stiger.

Hvis du vil hjælpe årets indsamling til Randers Julehjælp ved at fortælle, hvor vigtigt julehjælp har været eller er for dig og din familie, så skriv til pers@amtsavisen.dk og fortæl, hvem du er, og hvordan vi kan kontakte dig. Vi skriver ikke noget, før vi har talt med dig og har aftalt rammerne for artiklen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Linsen fra linjen: Se Randers FC's målfest i billeder

Annonce