Annonce
Randers

Randers Julehjælp: Hjælp os med at give børnene en god jul

Annonce

XL Vorup, Lynge Ejendomme, Randers Storcenter, PL Overfladebehandling og privatpersoner i massevis har de seneste 14 dage indbetalt næsten 147.750 kroner på avisens og Lions Club Randers Gudenaas julehjælpskonto, som igen i år skal sikre, at børn i kronjyske familier i økonomisk krise får samme gode jul som kammeraterne i klassen.

Næsten 147.750 kroner er et fantastisk flot bidrag, der vidner om den hjertevarme og gavmildhed, der altid har kendetegnet kronjyder, og som vi altid har mødt, når vi her på avisen har samlet vores kommune, indsamlet midler og hjulpet mennesker i nød.

Tak for jeres fine bidrag. Det varmer hvert eneste år, når vi her i huset er omdrejningspunkt for det, der de seneste syv år har været kommunens største indsamling af julehjælp. Det varmer hver eneste gang, en privatperson kommer ind ad vores dør og donerer 50 kroner, 100 kroner, 500 kroner. Det varmer hver eneste gang, en erhvervsvirksomhed donerer et endnu større beløb. Det varmer hver eneste gang, en velgørende organisation vælger at lade velgørenheden gå gennem Randers Julehjælp.

Som omdrejningspunkt for Randers Julehjælp er vores december blevet en anden og endnu bedre måned, end den hidtil har været. Som ansatte på avisen mærker vi i denne måned den kronjyske omsorg på nærmeste hold. De seneste syv år er pengene strømmet ind hos Randers Julehjælp. Sidst slog vi vores egen rekord og indsamlede 352.000 kroner, godt og vel.

Desværre er vi ikke nået helt så langt i år. Endnu da. Men vi satser på en stærk slutspurt, der dokumenterer det særlige kronjyske sammenhold. Mulighederne for at donere er mange. Du kan indsætte et beløb på vores julehjælpskonto i Sparekassen Kronjylland. Den har registreringsnummer 61 87 og kontonummer 00 12 38 71 05. Du kan betale via mobilepay nummer 84 319. Du kan komme ind på avisen, hvor vi modtager dit bidrag og giver dig en kvittering. Og hvis du ønsker det, skriver vi gerne om dig og bevæggrunden bag dit bidrag.

Søndag 13. december slutter indsamlingen. Hjælp os med at hjælpe andre og lad mig anbefale en stribe af vores seneste artikler om Randers Julehjælp.

Hvis man har, bør man også give

Svend Lynge Jørgensen, formand for bestyrelsen for Randers FC Holding og indehaver af Lynge Ejendomme, hjælper Randers Julehjælp med at hjælpe andre. Foto: Annelene Petersen

- Hvis man er så heldig at have, så bør man også give, siger Svend Lynge Jørgensen, hvis selskab, Lynge Ejendomme, har doneret Randers Julehjælp 20.000 kroner og dermed sikret en god jul i mange kronjyske børnefamilier i økonomisk nød.

Faste bidragydere - år efter år

Far og søn, Per og Michael Laursen, bidrager altid, når Randers Julehjælp samler ind. I år donerede de 5000 kroner. Foto: Annelene Petersen

PL Overfladebehandling i Albæk, ejet af far og søn, Per og Michael Laursen, er blandt de faste bidragydere, når Randers Amtsavis og Lions Club Randers Gudenå hvert år i november og december står bag Randers Julehjælp. I år har firmaet i Albæk doneret 5000 kroner.

Børn hjælper børn

Jeppe Krægpøth og William Brøndum fra 5. a på C. la Cours Skole er blandt de børn, der sælger nissehuer og hjælper Randers Julehjælp med at hjælpe andre børn. Foto: Pia Pagaard M. Madsen

Elever på C. la Cours Skole sælger nissehuer og sender Randers Julehjælp overskuddet. Dermed hjælper de med at sikre en god jul i kronjyske børnefamilier med ondt i privatøkonomien.

Man skal hjælpe sine medmennesker

Ikke mindst i en coronatid, hvor behovet for støtte er større end nogensinde, skal vi sørge for at hjælpe hinanden, mener Annbritt og Kaj Porup, der har doneret Randers Julehjælp 10.000 kroner. Foto: Annelene Petersen

Parret Annbritt og Kaj Porup fra Randers har sendt 10.000 kroner i retning af Randers Julehjælp. - Når der er brug for det, skal man sørge for at hjælpe sine medmennesker, siger de.

Trods corona er der fortsat fest

Trods corona bliver der fortsat julefest for økonomisk nødlidende kronjyder, lover Michael S. Jørgensen, formand for foreningen Giv julen Mening. Foto: Annelene Petersen

Foreningen Giv Julen Mening har siden 2015 arrangeret julefest i Remisen i Randers. På grund af coronapandemien flytter festen i år hjem i de private stuer, men den bliver fortsat medfinansieret af Randers Julehjælp.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live:  Rekordmange smittede plejehjemsbeboere døde sidste uge

Annonce