Annonce
Læserbrev

Plejehjem. Randers Kommune – eller bananrepublik?

Annonce

Læserbrev: Efter undertegnede, en pårørende til en beboer på et lukningstruet plejehjem, har deltaget i orienteringsmøder på Kulturhuset, hvor embedsmænd gennemgik Boligplan 2020-2025, og hvor nogle politikere også gav deres besyv med - samt tilsvarende møder på Kristrupcentret og Tirsdalens Skole, med det samme emne, baseret på boligplanen, er jeg i tvivl om processen i denne sag.

Samtidig må man sige, at konklusionerne er noget tvetydige.

Oven i forsøget på at finde hoved og hale i processen hører vi så pludseligt, at der ikke skal lukkes ét, men to plejehjem? Der står ét plejehjem i planen som et forslag.

For politikerne har besluttet at hemmeligholde denne konklusion til efter høringsrunden. En hr. Steen Bundgård finder det forkasteligt, at planerne lækkes før aftalt?

Undskyld mig, men hvad er det for et mummespil, hvor en høring reduceres til et alibi for en allerede aftalt konklusion. Det ville klæde byrådet at sætte navne på de to plejehjem, så vi pårørende kan begynde aktioner i forbindelse med de flytninger, der må komme ud af det, eller begynde at finde alternative løsninger som dem i Hjørring, hvor beboerne nægter at flytte.

Det vil jo være det rene tidsspilde at indsende saglige høringssvar på baggrund af beslutninger, der er truffet.

Kan jeg håbe på, at borgmesteren kalder byrådet til orden og dermed undgår en skandale i den demokratiske proces?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce