Annonce
Randers

Randers Kommune skal have ny erhvervschef

Nuværende erhvervschef Dennis Jensen skal fra årsskiftet arbejde i Favrskov Kommune. Arkivfoto: Peter L. Nielsen
Erhvervs- og udviklingschef Dennis Jensen har netop opsagt sin stilling for at blive chef for Natur og Miljø i Favrskov Kommune. Han fratræder ved udgangen af 2019.

Randers: Om lidt mere end en måned udløber erhvervschef Dennis Jensens engagement hos Randers Kommune. Det står klart ifølge en pressemeddelelse fra kommunen, hvori det fremgår, at erhvervschefen har opsagt sin stilling for i stedet at påtage sig en ledende stilling i Favrskov Kommune.

- Vi har været meget glade for samarbejdet med Dennis Jensen, som har gjort en kæmpe indsats og haft et stærkt blik for udvikling og at skabe gode relationer. Det er blandt meget andet Dennis' fortjeneste, at Randers nu får stærke udstillingsvinduer i Kina, at vores dialog med erhvervslivet er hurtig, smidig og effektiv, ligesom Dennis har haft ansvar for landdistriktsudvikling samt store naturprojekter og turismefokus langs Randers Fjord og Gudenåen. Personligt vil jeg gerne sige en stor tak for et godt samarbejde, udtaler Jens Lyngborg Heslop, direktør for Udvikling, Miljø og Teknik i Randers Kommune.

Annonce

Glad for samarbejdet

Dennis Jensen er uddannet cand.scient.pol fra Aarhus Universitet og har arbejdet både som økonomisk udviklingskonsulent i kommuner, ligesom han har drevet EU-projekter.

Han tog springet til Randers i 2012 efter i en årrække at have drevet eget konsulentfirma med fokus på forretningsudvikling og samarbejder mellem den private og offentlige sektor.

- Jeg har været meget glad for at arbejde i Randers Kommune og for det nære og gode samarbejde med erhvervsliv og eksterne partnere. Jeg blev taget godt imod, og det har både været spændende og lærerigt at arbejde i Randers Kommune, siger Dennis Jensen, der som udgangspunkt fratræder med udgangen af 2019.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Randers FC jubler over fans til pokalfinalen: Flere grupper står forrest i billetkøen

Annonce