Annonce
Randers

Randers Kunstmuseum skyder efterårets torsdagsdialoger i gang

Cykelsmed Claus Ørsted og museumsdirektør Lise Jeppesen vil over fem torsdage tale om kunst, når de inviterer til torsdagsdialog på Randers Kunstmuseum. Foto: PR-foto

Randers: Nu går efterårets række af torsdagsdialoger i gang på Randers Kunstmuseum med start 12. september. Dialogerne giver mulighed for at høre om museets samling på en indsigtsfuld, anderledes og sjov måde, lyder det i en pressemeddelelse.

Efteråret byder igen i år på fem utraditionelle dialoger om kunst mellem cykelsmed Claus Ørsted og museumsdirektør og kunsthistoriker Lise Jeppesen. Cykelsmeden vil udfordre kunsthistorikeren i en dialog om værker fra museets samling og medbringer desuden værker fra sine baglokaler, der skal tilføje et overraskelsesmoment til dialogen.

I dette efterår vil dialogen med inspiration i den aktuelle udstilling ”FLAG – objekt, ikon, symbol” tage udgangspunkt i flag og bannere i kunsten med afsæt i museets samling.

Torsdag 12. september klokken 15 inviterer Randers Kunstmuseum alle interesserede til den første torsdagsdialog i rækken, som kan opleves på museets fem udvalgte torsdage i efteråret. Denne torsdag vil Sven Dalsgaard og hans forhold til Dannebrog danne udgangspunkt for dialogen.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce