Annonce
Navne

Randers-læge bliver ledende overlæge for regionens akutlægebiler

Den nye leder for Region Midtjyllands akutbiler, Allan Bach, er 41 år, bosat i Aarhus og er i sin fritid blandt andet en engageret hjerteløber. PR-foto
Det bliver et kendt ansigt, der fra 1. februar skal stå i spidsen for udvikling og drift af regionens akutlægebiler. Allan Bach er i dag leder af akutlægebilerne i Randers og Grenaa og spiller en nøglerolle i efteruddannelse sundhedspersonale.

Randers: Det bliver Allan Bach, der i rollen som ledende overlæge får det overordnede ansvar for den daglige drift af regionens ti akutlægebiler. Han skal blandt andet sikre den fortsatte udvikling af kvaliteten i patientbehandlingen, og han får en nøglerolle i forhold til at konsolidere og udvikle den nye regionale driftsorganisation, som er etableret efter at Region Midtjylland selv er begyndt at drive akutlægebiler og ambulancer.

Lægefaglig direktør i Præhospitalet, Per Sabro Nielsen, glæder sig til det kommende samarbejde.

- Med Allan Bach får vi en meget engageret og ambitiøs leder med stor indsigt i at drive og udvikle akutlægebilernes indsats, som kan være med til at sætte retningen for den rivende udvikling, Præhospitalet står midt i. Som leder af akutlægebilerne i Randers og Grenaa og med hans nuværende nøglerolle i efteruddannelse af såvel akutlæger som lægeassistenter og paramedicinere, er han samtidig et kendt ansigt i organisationen, og kan være med til at sikre både kvalitet og kontinuitet, siger Per Sabro Nielsen i en pressemeddelelse.

Annonce

Ser frem til nye udfordringer

Allan Bach er også speciallæge i anæstesiologi og intensiv medicin. Han i dag ansat som overlæge på Regionshospitalet Randers på Operation og Intensiv afdelingen.

Han ser frem til at tage fat som leder i Præhospitalet:

- Det bliver en masse spændende udfordringer og jeg er ydmyg over for opgaven. Men jeg kender allerede organisationen godt og glæder mig til at samarbejde endnu tættere med de mange ambitiøse og dygtige kolleger, siger Allan Bach, der som ledende overlæge kommer han til at indgå i Præhospitalets ledergruppe og sammen med ambulancechefen skal lede akutlægebiler og ambulancer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Agesen efter hektisk afslutning mod tophold: - Jeg var rasende

Annonce