Annonce
112

Randers-lastbil fundet efterladt: Brugt til stort gasflasketyveri i Mariagerfjord

Arkivfoto: Michael Bager
Ukendte gerningsmænd stjal natten til tirsdag en lastbil i Randers og brugte den til et stort gasflasketyveri i Valsgaard. Til sidst dumpede de den på Alsvej ved Hadsund.

Randers/Mariagerfjord: En vognmand fra Randers fik sig lidt af et chok, da han tirsdag blev ringet op af en borger, der kunne fortælle ham, at hans lastbil med kran stod efterladt på Alsvej uden for Hadsund.

Vognmanden vidste på daværende tidspunkt ikke engang, at den omtalte lastbil manglede, men efterfølgende kunne det konstateres ved hjælp af lastbilens gps, at den var blevet stjålet fra Bøsbrovej i Randers klokken 02.20 samme nat.

En god time senere - klokken 03.28 - var selvsamme lastbil blevet fanget på et overvågningskamera ved Spar på Hovedgaden i Valsgaard i Mariagerfjord Kommune. Her havde tyvene ifølge Nordjyllands Politi brugt lastbilen og dens kran til at læsse et sted mellem 30 og 50 gasflasker, som de stjal fra aflåste bure på købmandens udendørsareal.

Der vides endnu ikke, hvor eller hvornår de mange gasflasker er blevet læsset af lastbilen og røget videre tid anden side, oplyser Nordjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Liveblog: Politiet opfordrer til at sprede påskehandlen ud over flere dage

Annonce