Annonce
Randers

Randers midtby har kogt høst, efterår og halloween sammen i en cocktail - resultatet er temmelig (u)hyggeligt

Med 1200 majsplanter, 400 græskar og 200 halmballer har Randers City Forening pyntet midtbyen på til efterårs-(u)hygge. Pr-foto
Randers City Forening har høst- og halloweenpyntet midtbyens gader og medlemmer af cityforeningen invitere til en række aktiviteter i efterårsferien.

Randers: For at undgå at der bliver for stor et slip mellem sommer- og juleudsmykningen i midtbyens gader har Randers City Forening i oktober bundet efterår, høst og halloween sammen i temaet ’(U)hyggelige Randers’.

- For at gå den mørke tid i møde har vi ophængt ny orange- og græskarbelysning i Sløjfen og Brødregade, fortæller Pernille Lyager, marketingkoordinator i Randers City Forening.

Hun tilføjer, at midtbyens gader desuden i samarbejde med anlægsgartner Torben Jensen & Søn er dekoreret med 1200 majsplanter, 400 græskar og 200 små halmballer. Dertil kommer den 200 kvadratmeter store halmballelabyrint på Jens Otto Krags Plads, der udover at indbyde til leg og hygge, udfordrer alle til at gøre et forsøg på at finde den rigtige vej ud.

Annonce

Efterårsferie med aktiviteter

Desuden har cityforeningen og dens medlemmer arrangeret et bredt udbud af oplevelser for børn og deres voksne i efterårsferien, heriblandt:

Digital skattejagt: Prøv vores skattejagt og hjælp spøgelset med at finde gæster til halloweenfesten, rundt i gaderne i Randers city. I møder zombien, og fire andre i Augmented Reality, live via mobilen. Når man har gennemført skattejagten, udløser det en præmie hos enten Randers Boghandel eller Randers Streetfood.

På Jens Otto Krags Plads kan du prøve kræfter med en 200 kvadratmeter stor halmballelabyrint. Pr-foto

Børnecasting: Synes dit barn, det kunne være lidt sjovt, at få muligheden for, at stå foran et kamera og få taget modelbilleder for kendte brands? Så kom til børnecasting med Kids Management tirsdag 19. oktober klokken 10-17 på Underværket

Nordisk Film Biograf på Thors Bakke: For mange hænger efterårsferie og en tur i biffen sammen. I forbindelse med filmen ’Familien Adams’ inviterer biografen til spændende aktiviteter i foyeren i tidsrummet klokken 10-16.

Randers Streetfood: Udover spændende mad byder streetfood på ansigtsmaling, skattejagt, Familien Addams aktivitet, græskarsuppe og meget andet, når der er halloween i dagene 15.-24. oktober.

Biblioteket: Der er masser af spændende oplevelser, kreative workshops og historier i hulen, på Randers Bibliotek fra 16. - 22. oktober.

Lørdagen efter efterårsferien - 30. oktober - kan børn i alderen 4 til 11 år deltage i bibliotekets halloweenløb ’Red Randers fra Zombieridderen’ med start på Biblioteket mellem klokken 11 og 14, hvor al uhyggen i byen har vækket Niels Ebbesen fra sin sokkel på rådhustorvet og han er blevet en ond zombieridder. Kan du hjælpe med at bekæmpe zombie-ridderen? Løbet består af en række poster rundt i byen og i bibliotekets uhyggelige labyrint.

Samme lørdag - 30. oktober - er der endnu en gang mulighed for at opleve ’Ghost Walk’, når børn fra Kastali’a skaber uhygge i midtbyens gader.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Grundfos-topchef er træt af at blive kaldt 'arvingen': - Jeg slider og slæber

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Søndagens coronatal: 591 nye tilfælde af coronavirus det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Live: Kan Randers FC holde flyvende fynboer stangen?

Randers FC For abonnenter

Thomasberg er tilfreds med indsats og pointhøst, men ser spillere, der kan brænde mere igennem: - Han er mere underholdende end Sisto

Erhverv

Corona bragte virksomheds nybyggeri i fare - hjælp fra myndighederne fik projektet på sporet i tide

Randers

Se video og billeder: Wrestler på 48 år er stadig aktiv - Kim 'Chaos' kan slet ikke lade være med at dele øretæver ud

Randers

Heldig randrusianer kom lige forbi og købte en Lottokupon: Snuppede 19 millioner kroner lørdag aften

Randers FC For abonnenter

Højt tempo og urolig fodboldkamp: Flere talenter satte sig igennem i sæsonens første sejr

Leder For abonnenter

Hop nu bare i vandet, piger: Drengene er ikke farlige

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Randers

Kommune-kiks dumper nybyggede Thors Tårn i handicapvenlighed: - Det er ikke kun en faglig fejl, men også en afvigelse fra vores normale procedure

Kultur For abonnenter

- Min fars sygdom har lært mig at være til stede med det besværlige i stedet for at flygte

Randers

Tidsplan skubbet endnu engang: Arenaen får nyt, bulefrit gulv til sommer

Randers For abonnenter

Efter sag om facebook-opslag om mandestrip: Randers Kommune meldt til Arbejdstilsynet for dårligt psykisk arbejdsmiljø

Østjylland

Politiker beskyldes for sexchikane: Nu trækker han sig

Annonce