Annonce
Randers HK

Randers-pige forlænger med storklub: Bliver på Fyn frem til 2024

Mie Højlund i aktion for Odense Håndbold. Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix
Mie Højlund har skrevet under på en ny aftale med Odense Håndbold.
Annonce

Odense: Randers-pigen Mie Højlund fortsætter sin karriere hos storsatsende Odense Håndbold, når den nuværende kontrakt udløber.

Mandag formiddag meddeler Odense Håndbold, at 22-årige Mie Højlund har forlænget sin aftale helt frem til sommeren 2024. Det samme har i øvrigt målvogteren Althea Reinhardt.

Mie Højlund er opflasket som ungdomsspiller i Randers HK, hvor hun senere brød igennem på ligaholdet og var med til at vinde pokaltitlen i 2016, inden hun sommeren efter skiftede til Odense Håndbold.

Her er det endnu ikke blevet til trofæer, men alligevel er Mie Højlund glad for at forlænge sin kontrakt.

- Odense er en klub med en fed hjemmebane og altid opbakkende fans, som jeg sætter stor pris på. Derudover er Odense en rigtig dejlig by, hvor jeg stortrives - ja ’Fyn er fin, siger hun i en pressemeddelelse.

- Jeg er blevet præsenteret for høje sportslige ambitioner, som stemmer overens med mine egne håndboldmæssige ambitioner for fremtiden.

Cheftræner Jan Pytlick glæder sig over at kunne holde på Mie Højlund de kommende sæsoner.

- Mie er en fantastisk dygtig all round-spiller, som er god i både forsvar og angreb. Hun er en komplet håndboldspiller, som også vil få stor betydning på vores hold i fremtiden, siger han.

Både Mie Højlund og Althea Reinhardt skal med Danmark til den kommende VM-slutrunde i Japan.

Odense Håndbold holder julepause på en tredjeplads i ligaen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Billeder og reportage fra premieresejr i Hornbæk: Dobbelte målscorere, cheftrænere i aktion og en kandidat til årets mål

Randers

Overhaling gik helt galt

Annonce