Annonce
Randers

Randers-pizzeria tilbyder helt særlig service: Hjælp til karantæneramte og gratis mad

Adnan Dagdelen ejer pizzeriaet Kylling & Pizza Ekspressen. Under coronakrisen tilbyder han at handle ind for dem, der ikke selv kan, og han tilbyder gratis pizza til sygehusets personale. Foto: Anne Myrup Pedersen
Adnan Dagdelen mener, at alle borgere i et samfund bør løfte deres del af coronabyrden ud fra de forudsætninger, de har. Selv er han begyndt at tilbyde byens læger og sygeplejersker gratis mad samt handle for karantæneramte randrusianere.

Randers: Coronakrisen skærer på alle måder i hjertet på randrusianeren Adnan Dagdelen.

Det gør ondt at måtte nøjes med at vinke til børnebørnene fra bilen i stedet for at give dem et kram. At høre om smittede, der må kæmpe med næb og klør for at bekæmpe virussen – og om dem, der taber kampen. Og det går lige i hjertet at tænke på de læger og sygeplejersker, der udsætter sig selv for smitte for at redde andre, og som kan se frem til dobbeltvagter og svære beslutninger den næste tid.

Derfor har han besluttet at hjælpe, hvor han kan.

- Alle borgere i et samfund bør bidrage og løfte deres del af byrden, siger han og fortsætter:

- Jeg ville ønske, jeg havde en tankbil fuld af håndsprit, jeg kunne dele ud af. Men det har jeg ikke, så jeg er nødt til at hjælpe ud fra de forudsætninger, jeg har.

Som indehaver af Kylling & Pizza Ekspressen på Mariagervej har Adnan Dagdelen derfor besluttet at tilbyde gratis pizzaer til byens læger og sygeplejersker.

- Det er min måde at takke vores læger og sygeplejersker på Regionshospitaler Randers for deres indsats. Jeg tænker meget på, at de arbejder hårdt og potentielt udsætter sig selv for smitte for at hjælpe andre, siger han og fortsætter:

- Så hvis jeg kan friske dem lidt op med varme pizzaer, vil det gøre mig glad.

Jeg ville ønske, jeg havde en tankbil fuld af håndsprit, jeg kunne dele ud af. Men det har jeg ikke, så jeg er nødt til at hjælpe ud fra de forudsætninger, jeg har.

Adnan Dagdelen, indehaver af Kylling & Pizza Ekspressen

Handler for karantæneramte

Som mange andre lokale erhvervsdrivende oplever Adnan Dagdelen at antallet af kunder er raslet ned, siden nedlukningen af samfundet begyndte. Det betyder, at han har fået en masse tid tilovers.

- Der er ikke meget at lave i mit pizzeria for tiden, så jeg kan lige så godt bruge tiden til noget fornuftigt. Derfor har jeg besluttet at stille mand og bil til rådighed for de medborgere, der er i karantæne, og som derfor ikke selv kan komme ud og handle, fortæller han.

Han understreger samtidig, at tilbuddet gælder alle karantæneramte. Både børnefamilien, der ligger syg af coronavirus, og den ældre borger, der ikke kan gå i supermarkedet, fordi hun tilhører risikogruppen.

- Man ringer bare ind til Kylling & Pizza Ekspressen, og så aftaler vi nærmere. Vi skal nok levere varerne lige til døren, siger han og fastslår, at man kun betaler for de varer, der bliver købt – selve servicen er gratis.

Siden nedlukningen af samfundet startede, er antallet af kunder raslet ned. Derfor har Adnan Dagdelen fået tid tilovers, som han nu vil bruge på at hjælpe andre. Foto: Anne Myrup Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Live: Giver guldrusen vinger mod midtjyske mesterskabsbejlere?

Annonce