Annonce
Randers

Randers snupper ordrer fra kineserne

<p>»Regner man det hele med, kan vi snildt matche prisen for at få fremstillet i Kina,« siger prodans administrerende direktør, Per Hastrup. Arkivfoto: Lars Rasborg</p>

Prodan A/S har succes med at hjemtage produktion fra østen, og har på tre måneder ansat ikke færre end 30 nye medarbejdere.

På blot tre måneder har underleverandør-virksomheden Prodan A/S øget arbejdstyrken med ikke færre end 30 nye ansatte, og inden årets udgang vil de nuværende 150 medarbejdere have fået yderligere omkring en snes nye kolleger.

Annonce

Forklaringen på den succes skal til dels søges i, at der generelt er kommet mere gang i hjulene både herhjemme og i udlandet.

Men en væsentlig del af forklaringen er også, at det er lykkedes Prodan at overbevise en række store internationale kunder om, at der faktisk er bedre økonomi i at få tingene lavet i Randers end på fabrikker i Kina.

»Regner man det hele med, kan vi snildt matche prisen for at få fremstillet i Kina,« siger administrerende direktør Per Hastrup.

Han peger videre på, at man nu kan ansætte ufaglærte, som ellers typisk var de første, som røg ud, når man under finanskrisen outsourcede til blandt andet østen og derfor fyrede folk.

»Det giver god mening for os, fordi vi har svært ved at få kvalificeret arbejdskraft, men nu kan de faglærte medarbejdere, vi har, lære dem op,« siger Per Hastrup.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce