Annonce
Randers

Randers Street Food åbner med et brag: Største fyrværkerishow i Randers til dato

Selv om Randers Street Food åbner 29. februar, så lover Nicolai Michaelsen, at der bliver fejret fødselsdag hvert år. - Vi skal nok komme til at lave noget larm hernede, siger han. Foto: Anne Myrup Pedersen
Annonce

Randers: Når Street Food lørdag 29. februar slår dørene op til det længe ventede madmekka på Randers Havn, så bliver det med fest, farver og fyrværkeri.

- Det er skudår, så det er jo oplagt med fyrværkeri, og så findes der vel ikke en bedre måde at slutte dagen af på, siger en af aktørerene bag Randers Street Food, Nicolai Michaelsen.

Sammen med restauratørparret Mike Pabst og Dorthe Bjørn samt den lokale erhvervsmand Jesper Aggerholm har han købt lagerbygningen på Randers Havn, der tidligere tilhørte Adolph Andersens Eftf, og når dørene slås op, står otte madboder klar til at forkæle smagsløgene.

At Street Food som koncept er populært, vidste de fire ejere godt, men interessen for den forestående åbning, er alligevel kommet en smule bag på dem. Over 7.500 følger madstedets facebook-side, og henholdsvis 6.200 og 2.200 har tilkendegivet, at de er interesserede eller deltager i åbningsfesten.

- Vi vidste jo godt, at det er et fuldstændigt unikt projekt, vi har gang i, og at folk har savnet et større socialt samlingssted, men vi er alligevel imponeret over den trafik, der har været på vores opslag på de sociale medier, siger Nicolai Michaelsen og fortæller, at idéen om fyrværkeri er opstået hen ad vejen.

- Egentligt var der ikke planer om fyrværkeri, men på grund af den store interesse, vil vi også gerne give noget igen, siger han.

Nicolai Michaelsen (tv.) og Mike Pabst er sammen med Jesper Aggerholm i fuld gang med at klargøre den gamle lagerbygning. Foto: Annelene Petersen
Annonce

Større show end i Randers Ugen

Fyrværkerishowet, der skal skyde Randers Street Food i gang, bliver ikke "bare" et almindeligt et af slagsen, afslører Nicolai Michaelsen.

- Det bliver kæmpestort. Større end fyrværkeriet i Randers Ugen, så det bliver stort, flot og vildt, siger han og fortsætter:

- Skal det være, så skal det være.

Randers Street Food-folkene har allieret sig med det firma, der står for fyrværkeriet til sæsonafslutningen i Djurs Sommerland, og det professionelle fyrværkerifirma står for alle tilladelser og godkendelser.

Randers Street Food slår dørene op klokken 11.30, og madboderne lukker klokken 21, men fyrværkeriet bliver skudt af allerede klokken 20.

- Vi har valgt, at det skal være klokken 20, for det skal være for alle. Klokken 20 er det blevet mørkt, og så kan børnefamilierne også nå at være med, ungerne skal hjem og puttes, siger Nicolai Michaelsen.

På åbningsdagen kan der købes mad indtil klokken 21, og baren vil holde åbent endnu længere, skriver Randers Street Food på sin facebook-side.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Annonce