Annonce
Randers

Randers Street Food har fået julebelysning foræret

Randers Street Food har fået julebelysningen af Randers Cityforening. Arkivfoto: Lars Rasborg
Østervolds julelys er havnet på Randers Havn hos det kommende streetfood. Her overvejes det, om lamperne skal op at hænge inde i hallen eller udenfor.
Annonce

Randers: De julelys i klare hvide, blå og røde farver, vi kender fra Østervold, er nu givet til det kommende streetfood-mekka på Randers Havn.

- Dem har vi fået forærende kvit og frit af Randers Cityforening, og det siger man jo ikke nej til, lyder det fra Dorthe Bjørn og Nicolai Michaelsen fra Randers Street Food.

- Vi skal nu have overvejet, om de skal hænge permanent inde i hallen, eller om de skal udenfor. I hvert fald kan vi jo bruge de hvide og blå lys, altså uden hjerter og stjerner, hele året, siger Dorthe Bjørn.

Streetfood-ejerne fortæller, at de kommer til at skulle bruge rigtig mange lamper og belysning, som egner sig til at spise ved.

- Det skal være lys, der hygger, mere end det lyser op. Og alligevel skal man jo også kunne se, hvad man spiser, siger Nicolai Michaelsen.

Det er Forum Randers, der har overdraget julekuglerne til Street Food Randers, og julepynten er oprindeligt et resultat af et samarbejde mellem bankerne på Østervold i forbindelse med Lysets By. Et samarbejde, som også Randers Kommune bidrog til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Fire færdselssager i Randers

Randers For abonnenter

Kunstig sø er blevet kampplads for lystfiskere og lokale beboere - minister på vej med afgørelse

Randers

Randers Julehjælp: Festpenge i mediehuset går til økonomisk trængte familier

Randers

Motorvejen spærret natten til søndag: Kassevogn var væltet og chaufføren sad fast

Annonce