Annonce
Randers

Randers-virksomhed med vokseværk

Onlinepos på Alsikevej i Randers laver kassesystemer til både restauration og detail er udviklet i samarbejde med aktører fra branchen. Pressebillede

Onlinepos er blandt Danmarks hurtigst voksende virksomheder. Onlinepos, der leverer et fleksibelt kassesystem med fokus på brugere, er nu blevet Gazelle for tredje år i træk.

Annonce

Randers: - Vi er naturligvis stolte af at have modtaget den tredje Gazelle, da det vidner om, at vi har formået at skabe en virksomhed, der trods voldsom vækst, fortsat er en sund økonomisk virksomhed, lyder det fra salgschef, Karsten Knudsen fra Onlinepos. Virksomheden holder til på Alsikevej i Randers.

I 2015 blev Onlinepos af dagbladet Børsen kåret som Gazelle for første gang, og det skete blot fem år efter firmaets grundlæggelse. Siden da har virksomheden befundet sig på en opadgående kurve med en løbende udvidelse af såvel kundekreds som produktportefølje.

- Kåringen er ikke noget, vi er kommet sovende til. Årsagen til fortsat vækst er en kombination af et godt produkt og adfærd, ikke mindst båret af vore dedikerede medarbejdere. Hver dag arbejder vi hårdt for at optimere vores kassesystemer, så de matcher behovet i butikker, restauranter, caféer og barer rundt omkring i hele Danmark, fortsætter Karsten Knudsen.

Annonce

Flere nye medarbejdere

Vækst betyder også jobskabelse, og virksomheden er vokset internt med 11 nye medarbejdere i år.

- Vi er glade for at kunne byde nye medarbejdere velkommen, så vi kan sikre fortsat vækst igennem produktudvikling, øget fokus på markedsføring, samt planlagt etablering på flere eksportmarkeder. Lige nu har vi fokus på den kommende lancering af Onlinepos TakeAway platform samtidig med, at der bliver arbejdet på at udbygge Onlinepos Event afdeling, hvor vi i 2017 har stået for betalingsløsningen på bl.a. Grøn Koncert, NorthSide, TinderBox og ikke mindst Roskilde Festival, siger Karsten Knudsen.

/EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Overfaldet af vilde køer: 67-årig kvinde hårdt kvæstet på Helgenæs

Annonce