Annonce
Randers

Randers-drenge overhaler Aarhus-succes indenom: Nu kommer der friske donuts i Brødregade

Deshman Dallas til venstre og hans bedste ven Nikilan Thisaiananthan åbner i løbet af kort tid Randers første donutbutik. Den kommer til at ligge i Brødregade. Foto: Anne Myrup Frost
I maj åbnede Donut Shoppen sin første butik i Aalborg. Nu er de klar til Randers. Det er nemlig her, de kommer fra.

Randers: - Planen var, at vi først ville ud til rigtig mange. Og Aalborg er jo større end Randers.

Sådan siger Nikilan Thisaiananthan fra Randers, når han forklarer, hvorfor ham og hans bedste ven Deshman Dallas åbnede den første butik i Aalborg i stedet for hjembyen. Aalborgbutikken åbnede i maj som den første donutshop i byen. Siden er tre konkurrenter kommet til.

Men nu er de næsten klar til at åbne på hjemmebanen, hvor Bronuts fra Aarhus ellers annoncerede deres ankomst sidst på foråret. Og det passer ejerne godt.

Annonce

- Der er ikke nogen tvivl om, at vi gerne vil være første butik her også, slår Nikilan Thisaiananthan fast.

Lokalerne er på plads, og de er også renoveret, og denne mandag holder virksomheden samtaler med kommende ansatte i butikken, som åbner indenfor den allernærmeste fremtid. Hvis man vil kende den præcise dato, kan man følge med på Facebook.

Adresseforvirring

Donut Shoppen kommer til at have adresse både på Middelgade og Brødregade, og det forvirrede henover weekenden deres facebookfølgere. Ejerne havde nemlig kun offentliggjort Middelgadeadressen, men billedet viste facaden på Brødregade.

Forklaringen er, at begge adresser giver adgang. På Brødregade 32 er der indgang direkte til butikken, mens adgangen fra Middelgade er gennem det lagersalg for dametøj, som Donut Shoppen deler Nords tidligere lokaler med.

Donut Shoppens ejere er ikke bekymrede over konkurrencen fra den århusianske donutgigant. Heller ikke selvom konceptet med forskellige typer pynt minder meget om hinanden.

- I forhold til markedsføring er de foran os, men de har jo også været der i længere tid, forklarer Nikilan.

Annonce

Friske donuts hver dag

Til gengæld mener han, at Donut Shoppen har noget særligt at tilbyde, fordi butikken hver dag får leveret friske donuts til sine afdelinger, hvor de så bliver pyntet med mindst ti forskellige typer slik, glasur og chokolade. To af pynttyperne bliver så ændret hver uge, så der altid er noget frisk at komme efter.

Mens Nikilan Thisaiananthan er født og opvokset i Randers, kom Deshman Dallas først til byen fra Sri Lanka i 2009. Før deres donut-eventyr var Nikilan sælger hos forskellige telefonudbydere, mens Deshman i en periode havde sit eget vognmandsfirma.

Selve donut-idéen kommer fra deres rejser til udlandet, hvor fænomenet med det slikpyntede, friturestegte dejringe har været på vej længe. De håber med tiden, at kunne sprede deres butikker ud i hele landet.

Annonce

Strålende modtagelse

Da Donut Shoppen lørdag offentliggjorde, at de er meget tæt på at åbne i Randers, fik deres facebookopslag en strålende modtagelse med mange kommentarer og delinger. Det glæder makkerparret bag.


Det er dejligt, at så mange tager godt imod os.

Nikilan Thisaiananthan.


- Vi forventede ikke så meget respons, men den er vi meget glade for. Det er dejligt, at så mange tager godt imod os, siger Nikilan Thisaiananthan.

Indtil videre har de lokalerne frem til slutningen af september, men de håber, at aftalen kan forlænges. Ellers finder de et nyt sted at være i Randers. For de er kommet for at blive.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Smidt ud fra eksamen af rasende censor: Nu er nederlag vendt til succes for ordblinde Steffie

Annonce