Annonce
Randers

Randersfirma blev sendt ud fra Løvernes Hule uden penge: Men pludselig skiftede investor mening

Camilla-Julie Skov Hansen og Trine Damborg tog i Løvens Hule med deres virksomhed Sorelle Jewellery, og det var meget tæt på at ende med en stor skuffelse. Men så kiggede én af investorerne på noget andet end bundlinjen. Arkivfoto: Anne Myrup Pedersen
Sorelle Smykker med Camilla-Julie Skov Hansen og Trine Damborg i spidsen fik i første omgang et skuffende nej i Løvernes Hule. Men så skete der noget usædvanligt, og de to Randers-kvinder kunne forlade programmet med en investering på 10 procent.

Randers: I første omgang gik det ikke, som Camilla-Julie Skov Hansen og Trine Damborg havde håbet.

Deres besøg i Løvens Hule, et investeringsprogram på DR1, så ud til at ende uden hjælp fra en investor.

Det betød, at den smykkevirksomhed, som de to iværksættere fra Randers på blot to år har skabt, baseret på ferskvandsperler, så ud til at skulle fortsætte uden de ekstra penge, som de pengestærke investorer ellers møder op med i deres jagt på stærke nystartede virksomheder.

Annonce

Men så vendte lykken.

Søsterforhold og angstbekæmpelse

Lidt dramatisk sluttede tv-programmet nemlig med en investering fra Jacob Risgaard, som lagde 100.000 kroner for 10 procent af virksomheden.

Det søsterlignende forhold, som Camilla-Julie og Trine har sammen både privat og professionelt, kunne jeg alligevel ikke stå for. De har kæmpet på så mange planer og fortjener fuldt ud at få en investor med ombord, som kan bidrage til at øge væksten.

Jacob Risgaard, investor i Løvens Hule og medstifter af Coolshop

- Sorelle Jewellery bygger på ægte personlighed, et kæmpe drive og en passion, som skinner så tydeligt igennem i stifterne og ikke mindst deres produkter. Det er indimellem langt vigtigere end at kunne fremvise en kæmpe omsætning, sagde Jacob Risgaard, serieinvestor og medstifter af Coolshop om at skifte mening.

Han fortsætter:

- Det søsterlignende forhold, som Camilla-Julie og Trine har sammen både privat og professionelt, kunne jeg alligevel ikke stå for. De har kæmpet på så mange planer og fortjener fuldt ud at få en investor med ombord, som kan bidrage til at øge væksten.

Jacob Risgaard havde ligesom de øvrige investorer i Løvens Hule egentlig takket nej. Men begejstring, søsterforhold og angsbekæmpelse fik ham til at skifte mening. Pressefoto

Kampen, som Jacob Risgaard henviser til, har at gøre med Camilla-Julie Skov Hansens bearbejdning af angst, og perlernes betydning for hende som en meditativ vej ud af sin mentale bagage.

- Jeg har brugt dét at skabe smykker som en stille og rolig bearbejdning af den angst, som jeg i en periode af mit liv stod midt i. Jeg er super glad for, at Jacob Risgaard endte med at skabe lidt drama og alligevel ikke kunne modstå fristelsen til at hoppe med på vores rejse, som jo først lige er begyndt. Den tillid vil vi gøre alt for at vise ham, at vi kan løfte, lyder det storsmilende fra Camilla-Julie Skov Hansen, der sammen med sin forretningspartner og ”søster” Trine Damborg nu ser en drøm gå i opfyldelse:

- Vi har kæmpet nat og dag for at nå hertil, og vores virksomhed har så meget potentiale. Det krævede lige lidt ekstra at få Jacob med ombord, men vi er kisteglade, og nu skal vi for alvor i gang med at opbygge markedet omkring vores smykker, kommenterer Trine Damborg

Annonce

Stor målsætning

Ud over ferskvandsperlerne og de såkaldte barok-perler, der har et meget naturligt og varieret udseende, designer og producerer Sorelle Jewellery halskæder og armbånd med forgyldte bogstaver.

Sorelle Jewellery her desuden skabt en serie af perlesmykker til mænd, Fratello, der betyder bror, ligesom Sorelle betyder søster på italiensk. Målsætningen for Camilla-Julie Skov Hansen og Trine Damborg er at nå en omsætning på 10 mio. kroner i 2024, hvor antallet af forhandlere efter planen skal være steget til godt 30 fra de nuværende syv.

Annonce
Randers For abonnenter

Endnu en myndighed kritiserer specialtilbud: Rod i instrukser, journaler og medicinhåndtering er til fare for patienternes sikkerhed

Danmark

Søndagens coronatal: Endnu en dag med over 25.000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Randers For abonnenter

Mæglere ser lys fremtid for Randers: - Befolkningstilvækst er et godt salgsargument, så væksten bliver selvforstærkende

Randers For abonnenter

Så er den gal igen: Slagter fortsætter med at sælge kød, selv om hans butik er lukket af myndighederne

Randers FC

Snart går jagten på de sidste billetter til Leicester-braget ind: - Det overstiger langt, hvad vi oplever mod AGF eller Brøndby

Debat For abonnenter

Her tænker man kun på penge og ikke anstændighed: Derfor er Facebook ikke et medie

Tyske oversvømmelser chokerede verden: Det kan også ske i Danmark, for vi bygger for tæt på vandet

Leder For abonnenter

Skidt og skrald: Sådan skaber vi et større Randers ved en lille indsats

Kultur

Dronningens liv dramatiseres: Ny musical hylder Margrethe

Randers For abonnenter

Nangcy oplever en strøm af fremmede i hjemmet: Alle undrer sig over det store gennemtræk af personale

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Randers For abonnenter

Randers fik ingen puljepenge, men: Formand er klar til at kæmpe for mindre teams i hjemmeplejen

Randers For abonnenter

Jacob er ikke som de fleste. Han samler det skrald, vi andre smider overalt – også de brugte mundbind

Randers

Mølballe har købt polstermøbel-fabrik: - Det er et nyt ben i vores produktion, men det har alt andet også været engang

Annonce