Annonce
Randers

Randersfirma er første design- og kommunikationsvirksomhed med verdensmålscertifikat

Dennis Lundø Nielsen, administrerende direktør i Phoenix Design Aid, er både stolt og glad over at hans virksomhed som den første design- og kommunikationsvirksomhed har opnået verdensmålscertifikat. Foto: Phoenix Design Aid
Randersvirksomheden er som den første design- og kommunikationsvirksomhed nogensinde blevet certificeret efter FNs verdensmål.
Annonce

Randers: Som det første grafiske bureau nogensinde er den randrusianske design- og kommunikationsvirksomhed Phoenix Design Aid blevet certificeret efter FN’s verdensmål. Blåstemplingen er foretaget af den norske virksomhed DNV GL, som arbejder for at beskytte liv, ejendom og miljø.

For Phoenix Design Aid er bæredygtighed og socialt ansvar en langt større del af hverdagen end hos de fleste. Virksomheden udfører til dagligt en række forskellige kommunikationsopgaver, der understøtter væsentlige FN-organisationers virke, og har derudover arbejdet intensivt med bæredygtighed de seneste år.

- Det er med stor glæde og en god portion stolthed, at vi kan sætte Danmark på verdenskortet med vores nye verdensmålscertificering. Certificeringen afspejler det intensive arbejde, vi i fællesskab har udført gennem de seneste år. For selvom vores samarbejde med FN-organisationer for længst har lært os, hvordan man begår sig i miljøer, hvor verdensmålene har stor betydning, har det krævet en stor indsats fra hele teamet at nå hertil, lyder det fra administrerende direktør Dennis Lundø Nielsen.


Det er med stor glæde og en god portion stolthed, at vi kan sætte Danmark på verdenskortet med vores nye verdensmåls-certificering.

Dennis Lundø Nielsen


Phoenix Design Aid er konkret blevet verdensmålscertificeret i 11 delmål.

Verdensmålscertifikat

Phoenix Design Aid har opnået verdensmålscertificering i følgende delmål:

•Kvalitetsuddannelse (delmål 4.1, 4.2, 4.3 og 4.7)

•Ansvarligt forbrug og produktion (delmål 12.2, 12.4 og 12.8)

•Klimaindsats (delmål 13.1 og 13.3)

•Partnerskaber for handling (delmål 17.16 og 17.17)

17 mål og 169 delmål

FN’s verdensmål udgør 17 konkrete mål og 169 delmål, som sætter kursen for, hvordan verdens lande sammen kan tackle de største globale miljømæssige og menneskelige udfordringer og opnå en mere bæredygtig udvikling frem mod 2030.

- FN’s verdensmål fungerer som et godt fælles fodslag i erhvervslivet og blandt vores kunder. Vi har alle de samme udfordringer for øje, og det kan skabe betydningsfulde samarbejder på tværs af sektorer og brancher i både ind- og udland. I den udfordrende tid, som vi oplever i øjeblikket, er det vigtigere end nogensinde før, og derfor er jeg utrolig stolt af at få en anerkendelse af, at vi hos Phoenix Design Aid bidrager til at gøre en forskel, siger Dennis Lundø Nielsen.

Annonce
Annonce
Randers

Skolestart som vi kender den

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Sydvendte skråninger syd for Mariager danner grundlag for succesrigt vinsamarbejde

Annonce