Annonce
Erhverv

Randersfirma indgår samarbejdsaftale med japanske Sony

Randersfirmaet Nordicscreen har indledt samarbejde med den japanske elektronikgigant Sony. Illustration: Nordic Screen
Randersfirmaet Nordicscreen har indgået aftale om at levere software til den japanske elektronikgigant Sony Professional. Det sker blot et års tid efter, at en lignende aftale med koreanske LG blev underskrevet.

Randers: Softwarevirksomheden Nordicscreen på Normansvej i Randers har netop indgået en samarbejdsaftale med japanske Sony Professional. I januar sidste år indgik randersfirmaet en lignende aftale med koreanske LG.

Nordicscreen udvikler software til brug i informationsskærme, og det nye samarbejde omhandler udviklingen af en app, der installeres direkte på Sony-skærme via Google Play.

Appen giver adgang til Nordicscreens software, med hvilken man nemt og hurtigt kan designe sin helt egen infoskærm. Designet kan man få vist direkte på Sony-skærmen, og da app'en installeres direkte på skærmen, er det ikke længere nødvendigt med ekstra hardware.

Annonce


I Sony er vi glade for, at Nordicscreens produkter nu er kompatible med Sony-skærme. Det åbner helt nye muligheder for vores kunder.

Niels Bach, channel account manager, Sony Professional


Samarbejdet mellem Sony Professional og Nordicscreen er derfor med til at sænke den samlede pris på infoskærmen. Samtidig minimeres arbejdet med opsætning, og ikke mindst er det muligt at spare strøm.

Glæde over samabejde

- Med vores nyeste samarbejde mellem Nordicscreen og Sony får kunderne adgang til brugervenlig software til infoskærme, mens vi samtidig kan tilbyde, at de benytter en Sony-skærm. Det er vi virkelig stolte af. Jeg glæder mig meget til at vise Sony's kunder, hvorfor Nordicscreen er det rigtige valg for dem, siger administrerende direktør Peter Adamsen, Nordicscreen.

Og glæden er gensidig.

- I Sony er vi glade for, at Nordicscreens produkter nu er kompatible med Sony-skærme. Det åbner helt nye muligheder for vores kunder, lyder det fra Niels Bach, der er channel account manager hos Sony Professional.

Nordicscreen beskæftiger i dag 10 medarbejdere i Randers, hvor der udvikles software til Infoskærme.  Med et kundekartotek, der blandt andet tæller navne som B&O, Beumer Group og Canopy By Hilton har virksomheden i dag kunder i 10 forskellige lande.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Lørdagens coronatal lokalt: Smittetallet er steget i Favrskov og Mariagerfjord

Sport For abonnenter

Aktivitetscenter Tirsdalen skaber glæde i Kristrup: Nu skal der pustes nyt liv i det oprindelige millionprojekt

Annonce