Annonce
Randers FC

Randers FC henter defensivt talent

Nikolaj Leth, som er skiftet til Randers FC, har spillet syv førsteholdskampe for Viborg FF. Foto: Randers FC
Randers FC har hentet 19-årige Nikolaj Leth til klubbens U19-hold. Defensivspilleren ophævede sin kontrakt med Viborg FF i starten af ugen.

Randers: Randers FC har forstærket klubbens U19-ligahold med 19-årige Nikolaj Leth, som senest har spillet fodbold i Viborg FF.

Transfervinduet er som bekendt lukket, men i starten af ugen blev Viborg FF og defensivspilleren i fællesskab enige om at ophæve kontrakten, hvilket har gjort det muligt for Nikolaj Leth at skifte til Randers FC i jagten på spilletid.

I første omgang skal talentet være med til at styrke træningsmiljøet på U19-holdet, hvor man forventer, at han kan blive en central figur.

- Nikolaj er en spiller, som vi er glade for at have fået ombord. Han skal være med til at styrke U19-ligaholdet både til træning og kamp. Han er sulten efter spilletid, og det og hans fremtidige udvikling er der lagt en god plan for, siger U19-cheftræner Per Sørensen til Randers FC's hjemmeside.

Nikolaj Leth nåede syv førsteholdskampe for Viborg FF, men vejen til spilletid blev for lang.

- Jeg er glad for at have fået muligheden for en ny start i Randers. Jeg har et rigtig godt indtryk af klubben, og jeg ser frem til at komme i gang, siger Nikolaj Leth.

Defensivspilleren får nok at se til på U19-holdet, som har fået en forfærdelig start i U19-ligaen. De første fire kampe er endt med fire nederlag og en målscore på 5-20.

Udover at træne og spille med ungdomsholdet vil Nikolaj Leth også komme til at træne med Superliga-holdet.

Randers FC-tilhængere får allerede mulighed for at se defensivspilleren i aktion lørdag, hvor kronjyderne klokken 16.00 spiller showkamp i Stevnstrup i forbindelse med samarbejdsklubben IF Alliancens 50 års jubilæum.

Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Regeringen: En pakke cigaretter skal koste en 50'er

Annonce