Annonce
Randers

Randrusianerne kaster sig over gode tilbud

Kan du li`go mad? Til en go´pris? Så klik ind på sweedeal.dk der lige hus har et super-tilbud på en tre retters menu på Niels Ebbesens Spisehus.

Fredagens tilbud om tre retters menu er foreløbig topscorer hos Sweetdeal.dk i Randers

Det er et tilbud fra Niels Ebbesens Spisehus på en tre retters valgfri menu til kun 150 kroner, der har fået randrusianere til at klikke løs.

Fredag eftermiddag havde flere end 190 benyttet tilbuddet, der er aktivt i weekenden også - inden der på mandag kommer endnu et godt tilbud fra en lokal butik, restaurant eller erhvervsdrivende.

Nye tilbud på vej
Sweetdeal har nemlig nye tilbud på programmet hver mandag, onsdag og fredag. Man kan tilmelde sig nyhedsbrevet på sweetdeal.dk, og få en email, hver gang tilbuddet skiftes ud.

I de seneste uger har randrusianerne fået super-gode tilbud om billig mad og drikke, massage, skønhedsbehandling, rengøring - kort sagt alt, hvad der gør livet lidt lettere og dejligere i hverdagen.

En sweetdeal bliver kun til noget, hvis et vist antal personer køber det. Du kan selv hjælpe med at aktivere tilbuddet, hvis du fortæller dine venner om Sweetdeal og deler de tilbud, du er interesseret i.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce