Annonce
Randers

Randrusiansk advokatfirma i stor fusion

Advokat Jan Toft Olesen udtaler i forbindelse med fusionen: - Med fusionen sikrer vi vore klienter, at de kan få rådgivning på højt fagligt niveau. PR-foto
To store advokatvirksomheder, Lou Advokatfirma, Randers, og Advodan Hillerød, slår sig sammen og ruster sig til fremtiden. Virksomheden fortsætter under navnet Lou Advokater P/S.
Annonce

Randers: To store advokatvirksomheder, Lou Advokatfirma, Randers, og Advodan Hillerød, slår sig sammen og ruster sig til fremtiden. Ved at forene kræfterne er målet at forbedre den samlede markedsposition, og den sammenlagte virksomhed forfølger muligheden for vækst og udvikling i de kommende år. I fællesskab kan nuværende som fremtidige klienter efter planen betjenes endnu bedre, og den sammenlagte virksomhed bliver en mere attraktiv arbejdsplads for medarbejdere. Fusionen gennemføres efter generalforsamlingerne i marts 2020. Det skriver de to firmaer i en pressemeddelelse.

Den ny fælles virksomhed opnår en forbedret markedsposition. Sammenlægningen skaber et seriøst, landsdækkende, slagkraftigt og lokalt baseret alternativ til andre store advokatvirksomheder, hedder det også i pressemeddelelsen.

Den nye virksomhed er fokuseret på at fastholde og udvide de to oprindelige advokatvirksomheders kernekompetencer inden for den specialiserede erhvervsrådgivning og på at fastholde og udvide positionen indenfor specialiserede dele af privatrådgivningen. Tilsvarende vil den sammenlagte virksomhed fortsat betjene og udvikle betjeningen af offentlige myndigheder og organisationer.

Virksomheden fortsætter under navnet Lou Advokater P/S.

Målsætningen for Lou Advokater er at være den foretrukne leverandør af juridiske ydelser til små og mellemstore virksomheder i det danske erhvervsliv. Virkemidlerne for at nå dette mål er engageret, lokalt forankret rådgivning på højt fagligt niveau, som er fordelagtigt prissat.

Lou Advokater i Randers

Lou Advokater fører i Randers historien tilbage til 1886, hvor sagfører Jørgensen grundlagde den virksomhed, der nu mange år - og mange sammenlægninger - senere er blevet til Lou Advokater. Forløberne for Lou Advokater har gennem mange år, målt på antal tilknyttede jurister såvel som medarbejdere i øvrigt, været den klart største advokatvirksomhed i Kronjylland.

Firmaets navngiver, landsretssagfører Asger Lou, virkede i en lang årrække frem til sidst i 1980’erne som advokat i Randers.

I Randers findes Lou Advokaters hovedkontor, og cirka halvdelen af medarbejderne i virksomheden har deres daglige gang her. Kontoret i Randers er tillige ankerkontor for kontorerne i Hobro, Viborg og Aarhus.

Kilde: Lou Advokater

Annonce

Landsdækkende alternativ

Med kontorer i hovedstadsregionen - København og Hillerød samt i Region Midt/ Business Region Aarhus - Aarhus, Randers og Viborg samt i Region Nord - Hobro er Lou Advokater allerede langt i målsætningen om at være et reelt landsdækkende alternativ til andre advokatfirmaer.

Virksomheden beskæftiger alt i alt cirka 90 personer, heraf mere end 30 jurister samt fem studenter. Herudover beskæftiger virksomheden ejendomsadministratorer, sagsbehandlere og administrativt personale.

Firmaets advokater og øvrige jurister dækker alle væsentlige juridiske problemstillinger, som små og mellemstore virksomheder efterspørger. Tilsvarende er det i forhold til små og mellemstore virksomheder Lou Advokaters målsætning ud over den rent juridiske rådgivning at tilbyde juridiske ydelser med brancheindsigt.

Som advokat Jan Toft Olesen udtaler i forbindelse med fusionen:

- Med fusionen sikrer vi vore klienter, at de kan få rådgivning på højt fagligt niveau - med lokal indsigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Målscoreren og anføreren efter derbyet: - Elendigt at være en mand i overtal uden at vinde

Sport

Se kampens højdepunkter: Randers FC smider derbysejr og førsteplads

Randers FC For abonnenter

Klar til lokalbrag? Stærk statistik, rødglødende Riis og bud på de 11 udvalgte derby-krigere

Annonce