Annonce
Navne

Randrusiansk kokkeelev udnævnes til smagsambassadør

Maria Trangbæk. Pressefoto
Annonce

Smag for Livets smagsambassadører er et korps af ildsjæle, der har forbilledlige evner til at formidle viden om smag. Nu udnævnes to nye smagsambassadører, som begge er særligt dygtige kokkeelever ved College360 i Silkeborg.

Ud over titlen og anerkendelsen får smagsambassadørerne mulighed for hver at bruge 15.000 kroner til at gennemføre udadvendte arrangementer om smag og om smagens betydning for vores liv.

Smag for Livet

Smag for Livet er et tværfagligt, landsdækkende forsknings- og formidlingscenter.

Målet er at indsamle viden om smag og formidle den videre, så børn, unge og voksne kan bruge smagen som en ressource for et godt liv.

Smag for Livet er støttet af Nordea-fonden.

Se mere på www.smagforlivet.dk.

De udnævnte smagsambassadører er:

Maria Kvist Trangbæk (8900 Randers C)

Maria Kvist Trangbæk udnævnes til smagsambassadør, fordi hun aldrig giver op, selvom noget i køkkenet ikke lykkes. I stedet udfordrer hun hele tiden sig selv. Både i køkkenet og på skolen møder hun op med stor begejstring for faget og stærk vilje til at lære. Hun er nysgerrig på det moderne og har samtidig fokus på de klassiske tilberedningsmetoder, opskrifter og processer.

Maria er således en fantastisk elev, der går forrest både i forhold til egen læring og ved at dele sine erfaringer med andre. Netop derfor skal Maria være smagsambassadør – som et forbillede for andre kokkeelever.

Maria er i gang med sit hovedforløb ved College360 og er i lære på Hotel Randers.

Mikkeline Møller Rasmussen (8600 Silkeborg)

Mikkeline Møller Rasmussen udnævnes til smagsambassadør, fordi hun er en særligt passioneret kokkeelev. På trods af sine kun 18 år udviser Mikkeline enorm stor interesse og glæde for branchen. Hun er undersøgende og nysgerrig i køkkenet med en særlig interesse og opmærksomhed på, hvad der sker med maden under tilberedningsprocesserne. Mikkeline er en rollemodel for nye elever i branchen, og hun vil med sikkerhed sprede det gode budskab omkring smag.

Mikkeline har afsluttet sit grundforløb på College360 i juli 2020 og er nu startet i lære på Radisson Blue i Silkeborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Derfor gik bestyrelsen på dramatisk møde: - Jeg har aldrig oplevet noget lignende - folk råbte og skreg

Randers FC For abonnenter

Den endelige dom falder torsdag: - Nervøsiteten er væsentlig mindre end i tirsdags

Randers

Randrusianer sigtet for trusler på livet: Gemte skarpladt pistol og stikvåben i hjemmet

Annonce