Annonce
Randers

Randrusiansk spisested åbner ny restaurant i Paderup

Zhenhou Zhu, der har Golden House på Thors Bakke, åbner ny restaurant på Marsvej, men lige nu er håndværkerne i gang, så det bliver tidligst til næste sommer. Arkivfoto: Lars Rasborg

Ejeren af Golden House på Thors Bakke åbner ny restaurant i Paderup, men konceptet bliver ikke det samme som i midtbyen.

Randers: Fakta lukkede og slukkede på Marsvej tilbage i sommeren 2016, men nu er der udsigt til, at der bliver liv i lokalerne igen. Indtil videre afslører skiltene i vinduerne med teksten "Her åbner buffet-restaurant" ikke meget om planerne for fremtiden, men avisen kan løfte sløret for, at det er Golden House på Thors Bakke, der åbner en restaurant i lokalerne.

- Vi har fået byggetilladelsen, og der er en masse håndværkere i gang, men det bliver først omkring næste sommer, at vi kan åbne, siger Zhenhou Zhu, der er ejer af Golden House.

Han havde håbet på et tidligere åbningstidspunkt, men det er kommet lidt bag på ham, hvor meget arbejde, der skal laves, inden butikslokalerne kan bruges til restaurant.

- Det har overrasket mig, og derfor kan jeg heller ikke melde en præcis åbningsdato ud, siger han.

Annonce

Ikke kun kinesisk mad

Der er stadig mange løse ender, og Zenhou Zhu er ikke færdig med at gøre sig tanker om den nye restaurant, men det ligger fast, at der bliver plads til omkring 300 gæster, og det bliver både frokost- og aftenbuffet som i restauranten på Thors Bakke.

Konceptet bliver dog anderledes, for restauratøren har planer om ikke udelukkende at satse på kinesisk mad.

- Der er stor konkurrence på området, og nogle elsker kinesisk, og andre gør ikke, siger Zhenhou Zhu og tilføjer, at foruden en ny buffet, så vil indretningen også blive anderledes.

Den kinesiske restauratør, der har haft haft Golden House på Thors Bakke siden februar 2013, lover, at der nok skal blive meldt mere ud om den nye restaurant, når der er flere detaljer på plads.

Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Thorsager Kirke har næsten fået alle stole tilbage: Efterladt varevogn gemte på stjålne rundkirkestole

Annonce