Annonce
Sport

Randrusianske fodboldtalenter tabte til effektive preshold

Foto: Mikkel Berg Pedersen

Randers Freja FC's U17 og U19 fulgte med til pausen, men i anden halvleg afgjorde vejlenserne tingene. Læs om kampene og trænernes kommentarer.

U19-ligaen

Vejle-Randers Freja FC 3-2 (1-1)

Randers Freja FC: Kasper Waarst Høgh (8.) (80.)

Randers Freja fik en ønskestart mod bundholdet fra Vejle, men det endte alligevel uden point lørdag eftermiddag.

Alle efter otte minutter bragte randrusianernes topscorer Kasper Høgh Randers Freja FC foran efter han kom højest i bagrummet, og headede bolden i mål.

Men efter føringsmålet overtog hjemmeholdet kampens momentum, og det udnyttede de til bringe balance i regnskabet efter godt tyve minutter.

- Vi var heldige med at komme til pausen med uafgjort. Vi snakkede om, at vi skulle være klar til at modstå deres pres i starten af anden halvleg, som vi vidste de ville komme med. Desværre formåede vi bare ikke at spille os ud af det, sagde Randers Freja FC's cheftræner Per Sørensen.

Han måtte konstatere, at sit hold blev fanget i hjemmeholdets aggressive pres, og efter 49 minutter blev det også 2-1 til hjemme.

- Deres andet mål var godt, men jeg ville meget gerne havde undgået deres tredje mål. Vi havde så mange muligheder for at cleare bolden tæt under mål, men alligevel var det en Vejle-spiller, som fik prikket bolden over stregen. Det var frustrerende, fortalte Per Sørensen, som dog kunne glæde sig over, at randrusianerne slog flot tilbage i kampens sidste 20 minutter.

Gæsterne fik bedre greb om kampen, og det udnyttede Kasper Høgh med endnu en scoring.

Mads Myllerup fandt den målfarlige angriber med en flad stikning ned bag hjemmeholdets forsvar, og han sparkede den sikkert i nettet.

Randrusianerne jagtede en udligning, men det endte uden point.

- Det er utilfredsstillende, at vi ikke kunne håndtere deres høje pres i store dele af kampen. Til gengæld var det godt at se, at vi holdt fast i vores koncept og udtryk. Vi formåede at sætte tingene bedre sammen mod slutningen, og det skal drengene have ros for, sluttede Per Sørensen.

Marcus Mølvadgaard måtte allerede efter 20 minutter lade sig udskifte med knæproblemer.

U17-ligaen

Vejle-Randers Freja FC 2-1 (1-1)

Randers Freja FC: Tobias Klysner Breuner (26.)

Randers Freja FC skulle forsøge at følge op på sidste weekend sejr over Haderslev, men randrusianerne mødte et godt Vejle-hold, som tog deres sjette sejr i træk.

- Vi var oppe mod en rigtig dygtig modstander. De har nogle meget bevægelige spillere, som er gode i presset og har et højt teknisk niveau, sagde Randers Freja FC's cheftræner Anders Nim.

Gæsterne kom under et aggressivt pres fra kampens begyndelse, men alligevel var det randrusianerne, som først kom på måltavlen efter en omstilling.

Tobias Klysner modtog bolden i venstre side, tog bolden med ind i feltet og sparkede den i det lange hjørne.

Føringsmålet kom mod spil og chancer, men det rystede ikke hjemmeholdet. De fortsatte med at trykke på, og kort tid efter bragte de balance i regnskabet efter et velspillet angreb.

- Vi kom til pause med 1-1, og der snakkede vi om, hvordan vi skulle komme ud af deres højre pres. Men samtidigt snakkede vi også om, at vi skulle tættere på dem, fordi de havde for nemt ved at spille sig ud af vores pres, sagde Anders Nim.

Planen var klar, men kampbilledet fortsatte efter pausen. Vejle var mest på bolden, og når randrusianerne erobrede den, var hjemmeholdet hurtige i genpresset.

På grund af skader var det Mathias Balle, som vogtede det randrusianske mål. Normalt står han på U15-holdet, men lørdag holdt han U17-holdet inde i kampen med flere flotte redninger.

Først ti minutter før tid måtte han igen hente bolden ud af nettet.

Et Vejle-frispark blev clearet ind i ryggen på en Vejle-spiller, hvorefter den røg ind bag Mathias Balle.

- Det var fortjent, men det var et heldigt mål. Vi forsøgte at kaste en mand mere frem i slutningen, men vi formåede ikke for alvor at blive farlige, sagde Anders Nim.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Analyse: Der ligger en handel bag den seneste udvikling i sagen om Stjernehuset

Randers For abonnenter

Mistillid til kommunaldirektøren efter kovending i Stjernehussagen: Han har ikke kompetencerne, viljen og forståelsen

Annonce