Annonce
Randers HK

Reaktioner og målscorere: To nederlag til Randers HK-talenter trods fantastisk fløj i målet

Anna Rosbjerg (tv.) er ude med en hjernerystelse, og da den anden målvogter i Randers HK's U19-trup, Ida Østergaard, blev skadet i kampen mod Aarhus United, måtte fløjspiller Astrid Lynnerup rykke ind i målet. Arkivfoto: Anne Myrup Pedersen. Foto: Anne Myrup Pedersen
Både U17- og U19-holdet i Randers HK tabte deres kampe onsdag aften. Hos U19-holdet vikarierede fløjspiller Astrid Lynnerup 45 minutter i målet og endte næsten med en tilsvarende redningsprocent, men det var ikke nok mod Aarhus United.

Randers: Randers HK's U19-hold tabte i en tæt kamp mod Aarhus United, mens U17-pigerne aldrig mistede gejsten, selvom de halsede efter det meste af kampen mod topholdet Skanderborg.

Få reaktionerne og målscorerne her.

Annonce

Fløjtalent vikarierede med bravur i Randers HK-målet

Det er sjældent, at man ser håndboldhold tabe med ét sølle scoring, når de i 45 minutter af en kamp har spillet med en fløjspiller i målet.

Det var ikke desto mindre tilfældet, da Randers HK's U19-piger tabte 24-25 til Aarhus United onsdag aften.

Astrid Lynnerup fik smidt en langærmet trøje over hovedet efter et kvarter, da Ida Østergaard slog albuen i et udfald, og med Anna Rosbjerg hjemme i sengen på grund af en hjernerystelse var der ikke andet at gøre.

Fløjspilleren måtte i kassen, og den opgave løste hun med bravur.

- Astrid er faktisk en rigtig dygtig målvogter. Hun har tidligere fået få kampe i målet, da hun spillede i Bjerringbro, og hun har også stået for os til træning, hvis vi har haft brug for det. Hun ender med en redningsprocent på 43 og er endda tæt på mange af de bolde, som går i mål, så det er ret spektakulært, siger Mikkel Thomassen.

Cheftræneren for U19-holdet afviser dog, at fløjspilleren også står i målet næste gang, nu hvor Ida Østergaard har fået albuen i gips. Afløseren må i stedet findes på U17-holdet.

Med Astrid Lynnerup, som er en af profilerne på holdet, i målet, måtte scoringerne komme et andet sted fra, og her trådte Laura Nielsen i karakter.

- Laura har uden tvivl x-faktor angrebsmæssigt. Hun udmærker sig ved at have gode underhåndsskud og er skarp i forhold til at bruge stregspillerne. I forsvaret leverer hun også en fornuftig indsats, hvor hun byder meget ind, tager initiativ og er aggressiv, roser Mikkel Thomassen.

Træneren ærgrer sig til gengæld over, at holdet fortsat har problemer i det 5:1-forsvar, som de i øjeblikket gør brug af på grund af skader. Derudover var der fortsat for mange uprovokerede fejl og brændte chancer.

- Vi har respekt for Århus United, og de gør også en god indsats, men det er klart et af de hold, som vi gerne vil vinde over, så vi står med en træls fornemmelse efter kampen og er ikke tilfredse med resultatet, siger Mikkel Thomassen.

U19, liga

Aarhus United - Randers HK 25-24 (15-15)

Randers: Laura Nielsen 7, Cecilie Kilsgaard 4, Sofie Dohn 3, Tania Knudsen 3, Astrid Lynnerup 2, Signe Schaar 2, Christina Hansen 2.

Randers HK's U17-piger kæmpede forgæves mod favoritter

Blot to dage efter sæsonåbneren mod Hald Ege var Randers HK's U17-piger igen i ilden. Denne gang mod Skanderborg.

Østjyderne er en af puljens store favoritter, og hjemme i Skanderborg levede de op til den titel. Randers HK kæmpede ellers bravt, men måtte køre skuffede køre turen nordpå ad E45 efter et nederlag på 23-28.

Allerede fra start tog hjemmeholdet teten på scoringstavlen, selvom der var faktisk var mange elementer i Randers HK's spil, der fungerede.

- Vi lykkes med at være kompakte i forsvaret, mens vi i angrebet formår at isolere nogle af deres forsvarsspillere, så vi kommer i de dueller, vi gerne vil, og også får sat vores skytter op til skud. Alt i alt var der masser af tempo, fysik og godt spil. Det var en god håndboldkamp, som vi virkelig fik noget ud af, siger Sidsels Bodholt, træner for Randers HK U17.

Hun måtte bare erkende, at Skanderborg var bedre. Hele tiden var de et skridt eller to foran Randers HK-talenterne, som endda var nede med seks-syv mål undervejs.

- Jeg har rost pigerne for, at de ikke slår op i banen undervejs. Det var godt at se, at de bliver ved med at kæmpe, selvom det så svært ud. Vi brænder bare for meget og laver for mange tekniske fejl til, at det rigtigt bliver spændende, siger Sidsel Bodholt.

Cheftræneren roser også målvogter Sarah Callisen, som kom til klubben for to måneder siden fra netop Skanderborg. Hun leverede flere store redninger undervejs - blandt andet på tre straffekast, men redningsprocenten på 40 var ikke nok til at fuldende comebacket.

Kronjyderne var ellers tæt på at få kontakt ved stillingen 24-22, men mere blev det ikke til.

Næste opgør for talenterne er 21. oktober, hvor de på udebane møder Vejle Idrætsefterskole.

U17, 1. division

SHEA Skanderborg - Randers HK 28-23 (14-10)

Randers: Sarah Neess 8, Frida Møller 6, Ida Callisen 4, Annesofie Grønning 2, Cecilie Jensen 2, Sille Sorth 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Confac vil have sunde medarbejdere: Slut med kage og brun sovs - salat og motion på menuen

Randers FC

Sportsdirektør er træt af udsat lokalbrag: - Mest realistisk, at vi finder en dato i marts

Annonce