Annonce
Erhverv

Redaktørens anbefalinger - her er de nye podcasts

Redaktør Signe Vestergaard Bansø giver dig her sine bedste tips til, hvad du skal høre på podcast.

Flere og flere lytter til podcasts, som er lydoptagelser, man kan tage med sig og høre, når man vil. Derfor er der selvfølgelig også podcasts med i dit abonnement hos Jysk Fynske Medier. Du sidder med en udgave af den nye version af Avisen Danmark og i den forbindelse er der også udkommet flere nye podcasts. Her får du tre af de nye fra podcastredaktør Signe Vestergaard Bansø:

1 "Adapter"

Jeg bliver sat ind i den teknologi, som allerede er der. Og som jeg kan bruge til noget i podcasten "Adapter". Det er virkelig meget værd, derfor anbefaler jeg "Adapter" til dig.

Jeg bliver tit konfronteret med teknologi, som helt sikkert kunne være smart for mig, men som jeg ikke orker at sætte mig ind i. Derfor er jeg glad for, at podcasten "Adapter" er kommet. Her sætter værterne sig nemlig ind i teknologien, så jeg ikke behøver gøre det. Og sørger for den gode underholdning. Derfor anbefaler jeg Adapter til dig.

2 "Mortens Madklub"

I podcasten "Mortens Madklub" giver madredaktør Morten Vilsbæk tips til nem gourmetmad sammen med landets sejeste kokke. Hør hvordan du nemt imponerer i eget køkken.

Når vi engang må have gæster igen, så vil jeg gerne imponere med hjemmelavet mad. Derfor lytter jeg til "Mortens Madklub", hvor jeg får gode tips og tricks af landets sejeste kokke. Godt styret af madredaktør Morten Vilsbæk, som også selv deler ud af sin enorme viden om og interesse for mad. Det gør "Mortens Madklub" enormt lytteværdig, og derfor anbefaler jeg den til dig.

3 "Gangbar"

Vært Tommy Byrne taler med en særligt interessant person, mens de går tur i podcasten "Gangbar". Hør de fine samtaler.

I "Gangbar" udnytter vært Tommy Byrne, at rigtig mange går ture her under corona. Og så gør han det samme med de personer, som er med i podcasten. Der kommer nogle rigtig fine samtaler ud af det, når Tommy går en tur med en særlig interessant person. Her i påsken er genopstandelse tema. Men på en anden måde, end man umiddelbart tror. Derfor anbefaler jeg "Gangbar".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Kaotisk optakt før Cimbria-nedtur i semifinalen: - Han har svigtet klubben og sine holdkammerater for egen vindings skyld

Annonce