Annonce
Randers

Regionshospitalet fik topkarakter i rengøring: Fejrede det med hindbærsnitter

Det blev vel modtaget, da udviklings- og rengøringskonsulent Charlotte Veien fredag formiddag delte kage ud til serviceassistenterne på Regionshospitalet Randers. Her på afsnittet for børn og unge. Foto: Helle Brandstrup Larsen/Regionshospitalet Randers
Et flot resultat ved den årlige eksterne kvalitetskontrol af rengøringen i både Randers og Grenaa førte fredag formiddag til, at der blev uddelt kage til samtlige afdelinger på Regionshospitalet Randers.
Annonce

Randers/Grenaa: "Nej, hvor fantastisk", "ih, hvor skønt", og "hvor er det dog dejligt at blive påskønnet på den måde”.

Efter reaktionerne at dømme blev det mere end almindeligt godt modtaget, da udviklings- og rengøringskonsulent i serviceafdelingen på Regionshospitalet Randers, Charlotte Veien, fredag formiddag tog en runde i alle hospitalets afdelinger.

Med sig havde hun nemlig en omgang særdeles lækre hindbærsnitter til de cirka 120 service- og rengøringsassistenter, som hver dag sørger for, at hospitalet er rent og pænt. Årsagen var, at de har formået at gøre deres arbejde så godt, at den eksterne kvalitetskontrol på rengøringen i både Randers og Grenaa har givet dem et kvalitetsstempel i form af topkarakteren A.

- For os betyder det, at vores undervisning rammer rigtigt, samt at vores personale er dygtige til deres arbejde. Det betyder, at vi ved, at hygiejnen på Regionshospitalet Randers er i orden og derfor udelukkende har en positiv indvirkning på patientbehandlingen, siger Charlotte Veien.

Udviklings- og rengøringskonsulent Charlotte Veien var fredag formiddag på tur rundt til serviceafdelingerne på Regionshospitalet Randers for at dele kage ud til medarbejderne. Foto: Helle Brandstrup Larsen/Regionshospitalet Randers
Annonce

Kun fire faldt udenfor

I forbindelse med den eksterne kvalitetskontrol på rengøringen blev 100 lokaler i Randers udtaget, mens der i Grenaa blev udtaget 25 lokaler.

Af de 125 kontrollerede lokaler endte blot fire i Randers med at falde i kvalitetsvurderingen.

- I det øjeblik, vi får kontrolrapporten og ser, at der er lokaler, som ikke lever helt op til den standard, vi sætter, så får vi rettet op på rengøringen og går i dialog med personalet om, hvordan vi sikrer, at kvaliteten opretholdes, siger Charlotte Veien.

De fire lokaler, der faldt for den eksterne kvalitetskontrol i Randers, er ifølge udviklings- og rengøringskonsulenten derfor allerede nået op på samme rengøringsniveau, som de 121 lokaler, der fik topkarakterer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce