Annonce
Randers

Regionshospitalets køkken kandiderer til titlen som bedste øko-køkken

Cheføkonoma Mona Carøe Jensen får i august besøg i hospitalskøkkenet af juryen bag Køkkenprisen. Vinderen afsløres 29. september. Foto: Regionshospitalet
Køkkenet på Regionshospitalet Randers er nomineret til Køkkenprisen 2020, som uddeles til Danmarks bedste øko-køkken
Annonce

RANDERS: På Regionshospitalet Randers er der hver dag økologiske, sæsonaktuelle, friske og varierede måltider på menuen. Derfor er køkkenet nomineret til Køkkenprisen 2020.

Køkkenprisen uddeles til offentlige køkkener i Danmark, der udmærker sig særligt inden for arbejdet med økologiske råvarer. Prisen er en afløser for De Økologiske Køkkenroser, og i stedet for flere vindere findes der nu kun én. Så der er skruet ekstra op for ambitionerne og kriterierne i jagten på Danmarks bedste økologiske køkken.

- Vi er meget stolte af vores køkken, som arbejder fokuseret med økologi, mindre madspild og bæredygtighed. Altid med udgangspunkt i den gode smag, og det kommer hver dag patienterne til gode. Nomineringen er en flot anerkendelse af medarbejdernes indsats, siger hospitalsdirektør Jonas Dahl.

Køkkenprisen er et samarbejde mellem de faglige organisationer; Kost- og Ernæringsforbundet, FOA, Økologisk Landsforening og 3F, der organiserer de køkkenprofessionelle, samt Landbrug & Fødevarer.

Vinderen afsløres på Fødevaredagen 29. september, der finder sted på Hindsgavl Slot. Ud over Regionshospitalet Randers er tre øvrige køkkener nomineret: Daginstitutionen Lunas Ark (Greve), Botilbuddet Rentemestervej (København NV) og Vallekilde Højskole (Hørve).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

Annonce