Annonce
Randers

Regnskov efterlyser cykelejer i sjovt opslag

Arkivfoto: Brian Rasmussen

En cykeltyv har kastet en cykel ind til Randers Regnskovs bisonokser. De store dyr kunne dog ikke bruge cyklen, derfor efterlyses ejermanden.

Randers: Rundt om i Randers er der flere steder, hvor cykeltyve vælger at efterlade deres tohjulede koster. Eksempelvis er den stærke strøm i Gudenå et yndet depot for de langfingrede cykelentusiaster.

Nu har en cykeltyv dog fundet et helt nyt sted at kaste sin stjålne cykel. Medarbejdere i Randers Regnskov har nemlig fundet en stjålet cykel hos skovens bisonokser.

Regnskoven har derfor lagt en noget anderledes efterlysning op på deres facebookside. De vil nemlig gerne levere cyklen tilbage til dens ejermand.

I efterlysningen lyder der blandt andet en tak til gerningsmanden for ikke at ødelægge cyklen eller smide den i Gudenå. Gerningsmanden takkes også for sin bekymring over, at bisonokserne skulle være blevet for tykke, og derfor havde brug for cyklen til at træne på.

Med en BMI på 250 kunne man sagtens give gerningsmanden ret i, at de store dyr trænger til en ordentlig kur. Desværre har det dog vist sig, at cyklen er for lille til de 1000 kilo tunge okser. Derfor har folkene i regnskoven fundet andre træningsmetoder til okserne.

Læs opslaget her og del gerne

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Randers

Torsdagens færdselulykke ved Harridslev: 28-årig motorcyklist ramt af 57-årig bilist

Annonce