Annonce
Randers FC

Rekord-debutant arbejder videre: - Det er kæmpestort

16-årige Filip Bundgaard Kristensen vil ikke lade sin historiske debut stige sig til hovedet. Det hårde arbejde skal bare fortsætte, fortæller han. Arkivfoto: Annelene Petersen
Filip Bundgaard Kristensen tog med sin debut mod Hobro en Randers FC-rekord, som bliver meget svær at slå. Det offensive talent stiller sig dog langt fra tilfreds, men har tænkt sig at fortsætte med det hårde arbejde.
Annonce

Randers: 16 år og to dage.

Filip Bundgaard Kristensen var ikke kun den yngste Randers FC-spiller i historien, men også den næstyngste til at debutere i Superligaens levetid, da han side om side med storebror Oliver blev skiftet ind i overtiden mod Hobro.

Smilet, der breder sig  i teenagerens ansigt, da han bliver forholdt bedriften efter mandagens regnfyldte træning, er heller ikke til at tage fejl af.

- Det er jo lidt historie, og det var meget specielt at stå der ved siden af Oliver, som jeg jo har trænet med i lang tid og arbejdet så hårdt for det sammen med. Men jeg skal ikke stille mig tilfreds. Jeg skal bare arbejde videre, lyder det fra Filip Bundgaard Kristensen.

Annonce

Mulighed for mere

Offensivspilleren var blandt det sidste firkløver, der gik ind fra mandagens decimerede træning, hvor de startende spillere fra søndagens kamp fik lov til at restituere i fitnesslokalet.

Få alt nyt om Randers FC

Gå ikke glip af nyt om Randers FC. Vi har et nyhedsbrev til dig, der vil vide, hvad der sker i din klub, på og uden for banen, før, under og efter kampene. Gå ind på www.amtsavisen.dk/nyhedsbrev og tilmeld dig Randers FC-nyhedsbrevet.

Det var med en ordentlig portion drikkedunke på slæb. Sådan er det jo, når man er yngst. Det var samtidig blot femte gang, at U17-spilleren trænede med Superligatruppen.

- Det er kæmpestort. Det er jo professionelle fodboldspillere, jeg løber rundt med, så det er bare fedt. Det er hurtigt, at jeg har fået lov til at spille, men jeg synes selv, at jeg har gjort det fint til træning. Så det var superfedt, at træneren besluttede at tage mig med mod Hobro, siger Filip Bundgaard Kristensen.


Det er jo lidt historie, og det var meget specielt at stå der ved siden af Oliver, som jeg jo har trænet med i lang tid og arbejdet så hårdt for det sammen med. Men jeg skal ikke stille mig tilfreds. Jeg skal bare arbejde videre.

Filip Bundgaard Kristensen, Randers FC


Håbet om endnu en optræden er da også til stede. Og selvom mor og far lykkedes med at få billetter til debuten i Hobro, ville det nu engang være ekstra sjovt også at få spilletid hjemme på Cepheus Park foran venner og familie.

- Jeg tror, at der er muligheder. Jeg skal bare blive ved med at kæmpe hårdt og bygge på, og så må vi se, hvad træneren siger, lyder det fra Hornbæk-knægten.

Filip Bundgaard Kristensen (th.) blev den yngste Superliga-spiller i Randers FC's historie, da han sammen sin storebror, Oliver Bundgaard Kristensen, kom på banen mod Hobro. Foto: Randers FC
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce