Annonce
Sport

Rekordhøj deltagelse: I dag åbner Randers Bike Week cykelsæsonen

Randers Bike Week åbner i år cykelsæsonen efter Covid-19. Indsendt pressefoto.
Flere end 700 ryttere har meldt deres ankomst til løbet, som har start i dag med enkeltstart ved Sdr. Borup
Annonce

Cykling: Normalt ligger Randers Bike Week midt i cykelsæsonen, men i år bliver det åbningen på sæsonen, som har ligget stillet på grund af Covid-19.

Randers Bike Week, som køres fra torsdag til søndag i denne uge, og sætter rekord med flere end 700 tilmeldte ryttere, vil da også være præget af restriktioner.

- Det har været nødvendigt at fordele de mange starter udover en længere periode hver dag, tænke i alternative løsninger og lade de forskellige felter køre lidt kortere distancer på etaperne, lyder det fra Randers Cykleklub af 1910, som er medarrangør af Randers Bike Week.

De første tre dage køres der ved Sdr. Borup med mål på Metervej. På åbningsdagen er der enkeltstart, fredag skal der køres kriterium på en kort rundstrækning, mens der lørdag er linieløb på en lidt længere rundstrækning.

Annonce

Store profiler

Søndag er der finale på en meget kuperet rundstrækning ved Fussingø.Det har været nødvendigt at fordele de mange starter udover en længere periode hver dag, tænke i alternative løsninger og lade de forskellige felter køre lidt kortere distancer på etaperne


-Både danske og udenlandske ryttere har meldt deres ankomst til løbet, hvilket giver nogle meget flotte felter i alle klasser. På kvindesiden deltager de professionelle Amalie Didriksen, Julie Leth og Trine Schmidt. De kører dog ikke med i dameklassen, men deltager ifølge aftale med landstræneren i herrernes C-klasse for at få ekstra fart i benene inden DM og EM, oplyser arrangørerne.

- I eliteklassen er alle de stærke danske teams meldt til, og professionelle Lasse Norman Hansen har også meldt sin ankomst til løbet, lyder det videre.

Randers Cykleklub af 1910 forventer desuden, at flere af de randrusianske ryttere, som er tilmeldt Randers Bike Week, vil kunne køre med om sejren i nogle af klasserne.

Udvalgte lokale ryttere

A-klassen: Randrusiansk islæt i form af Teit Christiansen, der i år kører på Team OK Kvickly Odder Elite

U19 klassen: Malte Ballegaard fra RC1910 og randrusiansk islæt i form af Mads-Emil Dupont Hougaard, der i år kører på Team Mascot WorkWear

B-klassen: Martin Asvig og Morten Holt (Morten vandt  Randers Bike Week sidste år i C-klassen)

U17 klassen: Christopher Johansson (Christopher vandt 2019-udgaven i U15 klassen)

U15 klassen: Frederik Dupont Hougaard, Andreas van den Hoorn.

U11 klassen: Felix Würtz Ingvardsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Sport For abonnenter

Status på de lokale hold: Coronaudsættelse i Hornbæk, spøjs talentstime og flot comeback i kortfest

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Annonce