x
Annonce
Randers

Rekordsommer på campingplads: - Randers er en fantastisk base

Bianca Andersen, ejer af Randers City Camp sammen med sin bror Ronni Andersen, tror også, at nogle af de nye gæster på campingpladsen er dukket op, fordi de har hørt om pladsens opdaterede faciliteter. Blandt andet færdiggjorde de nyt poolområde sidste år. Foto: Morten Lund
Randers City Camp har haft en rekordtravl sommer. Vejret og nye faciliteter spiller ind. Men også, at området har mange mindre, men gode attraktioner at byde på. Visit Randers-chef bakker op: "Der er mange muligheder her".

Randers: Bianca Andersen og hendes bror Ronni Andersen, som sammen ejer Randers City Camp, løb rigtig stærkt i skolernes sommerferie. De havde nemlig 22 pct. højere belægning end sidste år.

Det skyldes både flere overnattende, men også at overnattende, som normalt kun bliver 2-4 nætter, i år endte med at være der meget længere. Enkelte helt op til tre uger. Bianca Andersen mener, der er flere faktorer, som spiller ind.

- Sidste års gode sommer har betydet, at mange danskere har ventet med at bestille ferie til udlandet, forklarer hun.

Desuden peger hun på de gode helligdagsweekender i foråret, som har trukket i samme retning.

- Vejret er vores værste fjende, siger hun med et grin.

Og vejrudsigten har været helt perfekt til bycamping i år med de mange skift mellem sol og regn. Ifølge Bianca Andersens erfaringer vælger turisterne nemlig i højere grad strandcamping med en sommer som sidste år.

Annonce

Mange mindre attraktioner trækker

Udover vejret tror hun også på, at rygtet er ved at sprede sig om campingpladsens opdaterede faciliteter. Sidst men ikke mindst, synes hun, at gæsterne har været mere optaget af alt det, som området kan byde på - ud over de tre mest kendte attraktioner.

- Det er både kanoture, storcentret og Energimuseet i Bjerringbro. Der er mange mindre attraktioner i området, forklarer Bianca Andersen og nævner også Modelbanen, Verdenskortet og de forskellige kunstmuseer.

- Der er simpelthen flere, der har fået øjnene op for, hvor god en feriebase Randers er, siger hun.

Anne-Mette Knattrup, turistchef i Randers Kommune, nikker genkendende til campingejerens beskrivelse.

- De mindre attraktioner og overnatningssteder er blevet langt bedre til at sælge hinanden, forklarer hun.

- Det giver folk lyst til at blive hængende meget længere.

Udover en stigende mængde cykelturister i området har hun også bemærket, at Museum Østjylland og Hvidsten Kro har trukket endnu flere turister, end de plejer.

Hun mangler dog lige de endelige resultater fra overnatningerne at kunne sætte de sidste tal på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

15-20 biler holdt klar, da genbrugspladsen åbnede tirsdag morgen: - Det er tiltrængt at få tømt traileren

Annonce