Annonce
Navne

Rektor på Mariagerfjord Gymnasium takkede af

Jette Engelbrecht til venstre fik en flot afsked med Mariagerfjord Gymnasium. Pressebillede

Hobro: Efter godt 11 år som rektor på Mariagerfjord Gymnasium er Jette Engelbreth gået på pension

Afskeden med Jette Engelbreth blev markeret med et arrangement på gymnasiet, der har haft vokseværk, siden hun afløste Birger Axen i 2008. Siden da har skolen skiftet navn fra Hobro Gymnasium & HF-kursus til Mariagerfjord Gymnasium, og elevtallet er vokset fra omkring 450 til 650.

Når Jette Engelbreth kigger tilbage på sin tid som rektor, har der været sørgelige begivenheder – heldigvis ikke mange, indskyder hun – og så har der været de store sejre og succeshistorier. Det gælder især for VHF-eleverne:

- Vi er alle blevet påvirkede, når VHF-eleverne har fået studenterhuen på, mens deres familier har stået med tårer i øjnene. Alle huer er selvfølgelig en sejr, men for de her gymnasieelever, som ellers ikke havde haft mulighed for at blive studenter og komme videre, der er det altså en kæmpe stor sejr, siger den afgående rektor.

Hun har i den grad kæmpet for VHF, siden uddannelsen startede i 2012 som et samarbejde mellem gymnasiet, VUC Nordjylland og kommunen.

Jette Engelbreth skifter rektor-titlen ud med en ny tilværelse som aktiv pensionist. Hun fyldte 66 år i sommer og er helt afklaret med, at det er det rigtige tidspunkt at trække sig tilbage.

- Jeg kommer selvfølgelig til at savne den menneskelige kontakt, men også arbejdet med udvikling, strategi og politisk tænkning. Det har været en fantastisk ledelse, jeg har samarbejdet med – og en fantastisk bestyrelse, der har været lyttende, støttende og haft en utrolig stor tro på, at dét, vi ville, var det rigtige, siger Jette Engelbreth og tilføjer:

- I det hele taget er der en masse mennesker på gymnasiet, jeg sætter stor pris på. Hele vejen rundt i huset med administrationen, pedeller, vejledere, lærere og elever. Derfor vil jeg da være ked af overhovedet ikke at skulle komme her mere.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce