Annonce
Navne

Rektor udnævnt til Ridder af Dannebrog: Glad på sine medarbejderes vegne

Rektor Anders Graae Rasmussen er udnævnt til Ridder af Dannebrog. Pressefoto: Dania
Rektor Anders Graae Rasmussen er udnævnt til Ridder af Dannebrog.
Annonce

Rektor for Erhvervsakademi Dania, Anders Graae Rasmussen, er udnævnt til Ridder af Dannebrogordenen og glæder sig især over hæderen, hvis den, som han siger, får lov til også at skinne på hans medarbejdere.

Der er ikke nogen konkret baggrund for udnævnelsen, men med fin selvironi siger Anders Graae Rasmussen, at Dania jo nok ikke ses som det værste eksempel på et erhvervsakademi.

- Og man skal jo heller ikke selv have dummet sig alt for meget, føjer han til med ny understregning af billedligt talt at stå på skuldrene af andres indsats.

Det er god skik at drage til audiens på Christiansborg Slot, når man har modtaget en orden. Og det er da også Anders Graae Rasmussens plan. Men indtil videre er der på grund af risikoen for smitte ikke audienser hos dronning Margrethe.

Anders Graae Rasmussen, der sidste sommer fyldte 60 år, har været rektor for Erhvervsakademi Dania siden februar 2016. Lige nu arbejder han hjemme fra privatbopælen.

- Man må jo som chef vise et godt eksempel, konstaterer Anders Graae Rasmussen, der passer sit arbejde blandt andet gennem virtuelle møder og kun er på sit kontor i Paderup, når der skal holdes ansættelsessamtaler.

Der er for tiden kun mennesker fysisk til stede på Dania ved en speciel eksamen, der ikke kan afvikles virtuelt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers HK

Agesen og Mejlvang efter to point i vestjysk drama: - Havde det været for ti år siden, var jeg gået fuldstændig amok

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Randers FC

Efter fire års AGF-samarbejde: Favrskov-klub vender tilbage til Randers FC's klubfællesskab

Annonce