Annonce
Østjylland

Rema 1000-brødre går sammen om butik i Hadsten

Claus (til venstre) og Michael Bonde Pedersen bliver fra 12. juni begge købmænd i Rema 1000 i Hadsten. PR-foto
Brødreparret Claus og Michael Bonde Pedersen deler efternavn og snart også arbejdsplads. Fredag 12. juni kan de nemlig officielt begge kalde sig købmænd i Rema 1000 i Hadsten.
Annonce
Hadsten: Karrieren i Rema 1000 startede tidligt for både 31-årige Claus og 33-årige Michael Bonde Pedersen, der som henholdsvis 17- og 15-årig startede i butikken i Hornbæk ved Randers. Siden er det gået slag i slag for brødrene, der allerede i 2011 prøvede kræfter med at drive butik sammen som købmænd.
- Vi blev købmænd sammen i Rema 1000 på Jernbanegade i Randers i februar 2011, hvor vi i fællesskab drev butikken i et års tid. Herefter blev jeg i butikken i nogle år, mens Claus rykkede videre til Hobro. Meget vand er løbet i åen siden, og vi har prøvet købmandskabet af i forskellige butikker hver for sig, men vi har altid gerne villet arbejde sammen igen, lyder det fra Michael Bonde Pedersen, der suppleres af Claus Bonde Pedersen:
- Det var et velfungerende partnerskab, vi havde i butikken på Jernbanegade, men vi ville også gerne gribe de andre muligheder, som vi løbende fik. Derfor er det også fedt, at vi nu igen kan få lov til at dele købmandsrollen et nyt sted.
Brødrene bor begge i samme by, nærmere bestemt Stevnstrup ved Randers – Claus Bonde Pedersen sammen med kæresten Nikoline, og Michael Bonde Pedersen sammen med sin kone Stine og parrets to drenge. De har altid haft en del familie i nærheden af Hadsten, så selvom brødrene hver især har været omkring i forskellige butikker, så er Hadsten som et hjem for dem begge.
Michael Bonde Pedersen har indtil nu været købmand i Rema 1000 på Nørre Boulevard i Randers med stor succes, som blandt andet blev hædret i 2016, hvor de fik prisen for Årets Butik. Claus Bonde Pedersen har også haft succes med sine butikker, og han har siden tiden på Jernbanegade været købmand i Hobro og senere Hadsten, hvor brødrene nu slår pjalterne sammen igen.
Det er altså en god portion købmandserfaring, som samles under ét tag i Rema 1000 Hadsten 12. juni, og de to købmænd har da også allerede fælles planer for, hvad kunderne kan glæde sig til, nu når de begge er i butikken.
- Vi kommer til at fortsætte Claus og teamets gode arbejde i butikken, hvor især frugt og grønt kommer til at være i fokus. Derudover ser vi bare meget frem til at skabe en fremtid i Hadsten med masser af kunder og en fantastisk butik, lyder det fra Michael Bonde Pedersen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce