Annonce
Østjylland

Rema 1000 gør klar til at indtage Auning: Åbningsdagen og købmanden er på plads

Opførelsen af den nye Rema 1000 på Vestergade i Auning er i fuld gang. Butikken har første åbningsdag i næste måned. Foto: Annelene Petersen
I de seneste måneder har borgere og trafikanter i Auning kunnet følge med i opførelsen af en spritny Rema 1000-butik på den grund, der ellers har stået urørt hen, siden Stark lukkede sit byggemarked i 2012. Og nu er åbningsdatoen fastlagt.

Auning: I mere end to år har borgere i og omkring Auning vidst, at Rema 1000 havde planer om at etablere en købmandsbutik på byens gamle Stark-grund.

Siden sommer har byggeplanerne været til at få øje på i bybilledet, og om en god måneds tid bliver planerne om en butiksåbning så vekslet til realitet. Sådan lyder meldingen fra direktør i Rema 1000 Butiksudvikling Stephan Sørensen, der står for planlægningen og etableringen af discountkædens nye butikker.

- Vi er nu nået så langt i byggeriet, at vi har kunnet fastsætte en dato for butiksåbningen. Det bliver 21. november, og det passer med, at vores folk senest 10 dage før åbningen kan rykke ind og begynde at indrette butiksarealer m.m., siger han.

Annonce
Rema 1000-butikken i Auning bliver på 1200 kvadratmeter og får tilhørende parkeringspladser samt indkørsler fra Vestergade. Foto: Annelene Petersen

En velkendt købmand

Allerede i sidste uge kunne ledelsen i Rema 1000 holde rejsegilde på den nye butik i Auning. Og ved den ceremoni stod det klart, at discountkæden allerede har fundet den købmand, der skal stå i spidsen for stedet.

Og der er ifølge regionschef Mikael Sørensen fra Rema 1000 tale om en mand, der i forvejen har en stærk tilknytning til lokalområdet.

Der er nemlig Heine Petersen, som indtil for et år siden var brugsuddeler ved Superbrugsen i Glesborg. Han bor i Grenaa sammen med sin kone og tre børn, og siden afskeden med Coop-koncernen har han udfyldt en stilling som souschef i Rema 1000 på Trøjborg i Aarhus.

- For os er det vigtigt, at vi har en købmand, som er lokal, og som via vores koncept får en rigtig god butik. Det får vi i Heine, og jeg ved, at han allerede er ved at have styr på hovedparten af personalet, siger Mikael Sørensen, som ikke lægger skjul på, at han har store forventninger til åbningen af butikken i Auning.

- Vi er så heldige, at kunderne generelt er rigtig glade for Rema 1000, men hvad vi kommer til at sælge for i Auning er svært at forudse. Vi kan bare sige, at vi synes, at det er en utrolig spændende by med en god størrelse og ikke mindst beliggenhed ud til Vestergade, hvor der hver dag kører 7500 biler forbi, siger han.

Tvivlen gjort til skamme

Udmeldingen om den snarlige åbning kommer på trods af, at der i foråret herskede en vis grad af tvivl om, hvorvidt det ville være muligt at nå at fejre åbningen af den nye Rema 1000-butik på denne side af nytår. Ikke mindst fordi arbejdet med nedrivningen af den gamle Stark-bygning først startede kort før sommerferien.

Men siden har byggeriet kørt på skinner, og derfor er al tidligere tvivl nu gjort helt og aldeles til skamme.

- Ofte afhænger vores butiksåbninger af adgangen til betonelementer. Det viste sig, at vi kunne få betonelementerne til Auning-butikken ret hurtigt, så derfor satsede vi på at færdiggøre byggeriet af den så hurtigt som muligt, siger Stephan Sørensen fra Rema 1000 butiksudvikling.

Rema 1000 i Auning fejrer sin egen åbning 21. november fra klokken 8.00. Herefter vil butikken komme til at holde åbent alle ugens dage i tidsrummet 07-21.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce