Annonce
Sport

Reportage: Endelig en storsejr mod en af de små

Line Mai blev topscorer med fem mål. Foto: Jakob Lerche

Randers HK var under pres efter nederlaget i sidste weekend til Skanderborg, men formåede at rejse sig og køre to vitale point hjem med sejr over Ringkøbing.

Hobro: I et ønske om at blive mere synlige uden for 8900 og omegn har Randers HK i denne sæson valgt at spille enkelte af holdets hjemmekampe væk fra Arena Randers.

Derfor kørte Randers HK-karavanen fredag eftermiddag først til Mariager for at afholde VIP-arrangement på Hotel Postgaarden med et par hundrede sponsorer, og herfra gik turen videre til Hobro Idrætscenter, der lagde hjemmebane til opgøret mod Ringkøbing Håndbold.

Måske var det de nye omgivelser, der inspirerede Randers HK til for første gang i sæsonen, at køre en storsejr hjem mod et af de små hold i ligaen. Det var bestemt ikke kønt hele vejen igennem i et opgør med mange tekniske fejl, men det var en sejr til Randers HK på 27-18 og to vitale point i bestræbelserne på at hænge på i kampen om slutspilspladserne.

Opgøret blev overværet af 549 tilskuere, som efter en jævnbyrdig første halveg kunne se Randers HK trække fra efter pausen og revanchere sig for det forsmædelige nederlag i sidste weekend i Skanderborg.

Annonce
Jamina Roberts gjorde comeback for Randers HK efter skadespause. Foto: Jakob Lerche

Duo fik comeback

Kampens indledning lignede en dårlig kopi af opgøret i Skanderborg for en uge siden.

Norske Celine Sivertsen åbnede med en teknisk fejl og et brændt straffekast, og da Randers HK efter seks minutter stadig ikke havde fundet vej til målet, måtte Niels Agesen tage en tidlig timeout ved stillingen 1-0 til Ringkøbing.

Efter timeouten blev Camilla Dalby sendt på banen, og hun fik med gode afslutninger fra distancen åbnet op for gæsternes defensiv. Samtidig stod Randers HK solidt i egen forsvarszone, hvor Ringkøbing havde svært ved at spille sig igennem til åbne chancer, og det var derfor helt i tråd med kampens udvikling, at Dalby efter godt et kvarter bragte Randers HK foran for første gang, da hun sendte sin tredje scoring ind bag Natasja Clausen til 5-4.

Randers HK gav comeback til Camilla Degn og Jamina Roberts efter skadespauser, og da sidstnævnte efter godt 20 minutter bragte Randers HK på 9-6 med sit første mål i opgøret, begyndte det for alvor at ligne noget. Kontrafasen fungerede i den periode, og sekunder efter lå bolden igen i gæsternes målnet, da Line Mai brød igennem på højrefløj.

Større bredde

Ringkøbing har i denne sæson i endnu højere grad end Randers HK været ramt af skader og har i en periode haft hele holdets startsyver siddende ude.

Men man må give dem, at de kom til opgøret med en god tro på tingene. Netop, som man troede, at Randers HK var ved at ryste dem af, lavede de tre scoringer på stribe og fik reduceret til 9-10 godt fem minutter før pausen.

Det kunne såmænd også være blevet til 10-10, hvis ikke venstre fløjen Henriette Sørensen havde spildt to gode kontramuligheder, og i stedet kunne Randers HK slutte bedst af, da Line Mai i sidste sekund hamrede bolden over i fjerneste målhjørne til pauseføring 12-10.

Randers HK kom også bedst ud til de sidste 30 minutter og øgede til 14-10, da Celine Sivertsen tankede lidt selvtillid med to gode scoringer på gennembrud.

Godt otte minutter skulle der gå, før Ringkøbing fik reduceret til 11-14 med deres første scoring i anden halvleg, og det stod ret hurtigt klart, at den større bredde i Randers HK-truppen ville blive afgørende.

Velspillende Juncker

Ingen af markspillerne bragede for alvor igennem, men formåede på skift at stemple ind med gode individuelle aktioner.

Celine Sivertsen lavede fire mål efter pausen og var med til at cementere sejren for Randers HK, der fik hele 11 spillere på scoringstavlen i opgøret.

I målet stod Mathilde Juncker en god kamp, hvilket også var med til at udstille forskellen på de to hold efter pausen.

Natasja Clausen var bestemt ikke dårlig i gæsternes mål, men hendes redningsprocent på 37 kunne ikke matche Juncker, der stod med 48 procent og var kampens spiller.

Randers HK spiller næste gang fredag 19. oktober klokken 18.30 på udebane mod Silkeborg/Voel KFUM.

Mål for Randers HK: Line Mai 5, Camilla Dalby 4, Celine Sivertsen 4, Nina Müller 3, Jamina Roberts 2, Julia Eriksson 2, Sabine Pedersen 2, Cecilie Mørch 2, Camilla Degn 1, Signe Schaar 1, Josefine Dragenberg 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Torsdagens færdselulykke ved Harridslev: 28-årig motorcyklist ramt af 57-årig bilist

Annonce