Annonce
Sport

Reportage fra Helsted: Lokalt topopgør endte uden vinder

Helsteds angriber Mathias Fransen bragte værterne foran tidligt i kampen. Foto: Jakob Lerche

Topopgøret i Serie 1 mellem Helsted og Vivild endte 1-1. Begge mål blev scoret i første halvleg.

Helsted: Der var lagt op til et vaskeægte topopgør på QuickPot Park i Helsted lørdag eftermiddag.

Dennis Holdgaards Vivild var nemlig på besøg, og de to hold lå inden opgøret side om side på henholdsvis anden - og tredjepladsen i Serie 1.

Efter et intenst og tæt opgør endte det med en pointdeler på 1-1.

Dagen inden kampen blev Randers ramt af kraftigt regnvejr, men vejrguderne ville det anderledes til kampen. Helsteds kunststofbane blev sågar lyst op af solen flere gange i løbet af kampen.

Fem minutter inde i opgøret var der ikke sket meget inden for kridtstregerne, men til gengæld kunne de fremmødte tilskuere glæde sig over, at Helsted satte gasgrillen frem ved klubhuset.

Duften af pølser spredte sig hurtigt udover den ene langside på QuickPot Park.

På fodboldbanen var det hjemmeholdet Helsted, der begyndte kampen klart bedst. Få minutter inde i opgøret opstod en god chance efter et koks i Vivild-forsvaret, men det løb ud i sandet.

I det første kvarter var hjemmeholdet dominerende, og de fremførte flere gode angreb, men det sidste manglede foran Vivilds straffesparkfelt.

Dominansen skulle alligevel vise sig at give pote efter 25 minutters spil, hvor Helsted bragte sig i spidsen.

Lasse Pedersen i Vivild-målet kom på skovtur, og det udnyttede målfarlige Mathias Fransen, der fik fat i bolden og derefter kunne score i et tomt mål til stor jubel på QuickPot Park.

Helsteds cheftræner var meget tilfreds med den første halve time.

- Vi startede opgøret utrolig godt, og vi kom med en masse energi. De første 30 minutter, er de bedste vi har spillet i sæsonen, så det var meget tilfredsstillende, sagde Helsteds cheftræner Kasper Christiansen efter kampen.

Kort efter begyndte Vivild dog at komme bedre med i opgøret, og kort før pausen kom udligningen. Sebastian Stær drejede bolden op i målhjørnet. En flot aktion af midtbanespilleren, og så kunne de to hold gå til pause ved stillingen 1-1.

- Det var lidt af en mavepuster for os, at de fik det mål inden pausen. Jeg synes egentlig vi var bedst i første halvleg, så det var et ærgerligt mål at indkassere, sagde Kasper Christiansen.

Annonce

Kampen i tal

Serie 1Helsted - Vivild 1-1 (1-1)

1-0: Mathias Fransen

1-1: Sebiastian Stær

Vivild jubler efter det flotte udlingningsmål fra Sebastian Stær kort tid før pausen. Foto: Jakob Lerche

Blandede følelser i Vivild

Anden halvleg blev aldrig en helt så medrivende forestilling.

Vivild havde nemlig fået bedre styr på Helsteds offensiv, og gæsterne var flere gange tæt på at komme frem til gode muligheder.

De sidste 45 minutter bølgede meget frem og tilbage, hvor begge hold forsøgte at straffe på omstillinger, men mange store chancer blev det ikke til.

I kampens slutminutter måtte Vivilds cheftræner Dennis Holdgaard agere spillende træner, da holdet var ramt af flere skader.

Han stod med blandede føelser efter kampen.

- Det var en kamp, der bølgede meget frem og tilbage. Jeg var ikke tilfreds med måden de scorede på efter en stor fejl fra vores side. Til gengæld viste vi god moral og kom hurtigt tilbage. 1-1 er et fint resultat for os, for vi ved også, at det er et svært sted at spille, sagde Dennis Holdgaard.

Dennis Holdgaard tog fra Helsted med en god fornemmelse, men samtidig en smule ærgrelse over, at det ikke blev til alle tre point.

- Jeg tror, det er en kamp, hvor begge hold ærgrer sig en smule. Jeg kunne i hvert fald godt have tænkt mig, at vi fik udnyttet vores farlige omstillinger efter pausen, men vi manglede lige den sidste dygtighed, lød det fra Vivild-træneren.

Foto: Jakob Lerche
Foto: Jakob Lerche
Foto: Jakob Lerche
Foto: Jakob Lerche
Foto: Jakob Lerche
Foto: Jakob Lerche
Foto: Jakob Lerche
Foto: Jakob Lerche
Foto: Jakob Lerche
Foto: Jakob Lerche
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce